Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuze fără precedent ale lui Gigi Becali: Cum s-a mărit artificial valoarea Stelei

gigi becali

Gigi Becali iese la atac cu declaraţii uluitoare la adresa evaluatoarei care a fost arestată săptămâna trecută. Gigi Becali face declaraţii acuzatoare directe şi scoate la iveală amănunte uluitoare. Gabriela Gângoe-Simion a fost arestată săptămâna trecută, pentru fapte de corupţie. Firma administrată de aceasta, SC Eval Best Office SRL, este cea care a evaluat marca Steaua la 57,3 milioane euro.

Citeşte şi: Cioloş e naţionalist: Declaraţia care a uimit pe toată lumea

Gigi Becali denunţă o înţelegere între comandanţii Clubului Sportiv al Armatei Steaua şi evaluatorul mărcii, el considerând că voit s-a făcut o evaluare, pentru ca preţul de pornire a licitaţiei pentru vânzarea mărcii să fie mai ridicat. După arestarea Gabrielei Gângoe-Simion, administratorul firmei care a făcut evaluarea, Gigi Becali a declarat la RTV: "Eu o îndrum pe această femeie aşa: măi femeie, să te uiţi acolo, în arest, la tv. Fă denunţ cu cine te-a instigat să faci acea evaluare de 57 de milioane. De unde a scos ea acea valoare? Îi zic: fă denunţ împotriva lui Boroi, a generalului Zisu sau împotriva cui de la CSA te-a instigat să faci acea evaluare şi ţi-a dat 2 sau 3% din evaluarea pe care o faci.

Am auzit nişte zvonuri că vor să facă evaluarea foarte mare ca să îi ajute la licitaţii, să mi-o vândă mie la preţ foarte mare. Ei sunt supravegheaţi tehnic de DNA, şi Boroi şi evaluatorii. Să stie toată lumea că nu mai merge reaua credinţă în ţara asta!".

Vezi şi: Lovitură după lovitură a procurorilor: Au 'săltat' un director care lua mită de 10 ani

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.