Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuze șocante: ”Imigranții musulmani atacă în haite”

După incidentele din Germania unde circa 1.000 de refugiați non-UE au atacat femeile în centrul orașului Koln, liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, vine cu o acuzație șocantă: ”imigranții musulmani atacă în haite, iar statul minimalizează pericolul pentru că îi contrazice politicile oficiale, așa cum se întâmplă în Germania”.

Citește și: 'Eram fugărite ca vitele': Mărturiile zguduitoare ale tinerelor din Germania violate de refugiaţi

Diaconu mai spune în postarea sa pe Facebook că ”Uniunea Europeană a depășit deja etapa în care era în pericol. A început să se prăbușească în prăpastie, iar comisarii Europei au grijă ca nimeni să nu rămână în urmă. România a fost lăsată în urmă din punct de vedere economic, a fost ținută la ușa Schengen ( fapt care s-ar putea să se dovedească un eveniment fericit, până la urmă), dar e important pentru birocrații Europei, un fel de cățeluși ai lui Merkel, ca din punct de vedere al invaziei musulmane să nu rămânem mai prejos”.

Detalii aici: Germania e în ALERTĂ: O mie de refugiați au violat și jefuit femei de Anul Nou într-un mare oraș

Liderul PRU este de părere că ”Europa va pieri pe model troian dacă popoarele bătrânului continent nu se ridică viguros la luptă să-i îndepărteze de la butoane pe politicienii iresponsabili care au acceptat venirea imigranților musulmani. Calul troian al acestei invazii a început deja să-și producă efectele în Germania. Se va întâmpla la fel și în alte țări”. Diaconu avertizează că ”UE se distruge astfel din interior din cauza deciziilor unor politruci de la Bruxelles pe care nu i-a ales nimeni și care nu reprezintă pe nimeni”. Concluzia liderului naționalist este dramatică: ”Un lucru e sigur: Europa nu mai este casa sigură a cetățenilor săi, ci un experiment periculos care a început să crape nu pe la colțuri, ci chiar în centrele marilor orașe altădată sigure”.

Detalii aici: VIDEO Primele imagini cu agresiunile sexuale ale refugiaților în Germania: Situație de netolerat

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.