Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adevărații candidați la Primăria Capitalei: Soros, Merkel, Pandele și Băsescu

Candidații scoși în față pentru Primăria Capitalei românilor sunt doar de fațadă, în spatele lor stau numele grele care contează cu adevărat. Candidatul USB nu este Nicușor Dan, ci George Soros, așa cum candidatul PNL este Angela Merkel (tocmai ne-a anunțat PNL de implicarea mamei imigranților musulmani în bătălia pentru București și susținerea lui Merkel pentru Cătălin Predoiu), al PSD este Florin Pandele (nu Gabriela Firea), iar al PMP este Traian Băsescu (iar nu Robert Turcescu).

Așadar, bucureștenii au de ales între jocurile financiare oculte ale lui Soros, invazia musulmană și dictatura lui Merkel, afacerile lui Pandele și manevrele lui Băsescu! Sau pot alege Partidul România Unită care are și el în spate pe cineva, pe Vlad Țepeș, afișat chiar pe sigla partidului și pe buletinul de vot.

Aceasta este adevărata provocare pentru București, dăm Capitala românilor pe mâna diferitelor cercuri de interese, unele mai păguboase ca altele, sau alegem să ne conducem noi înșine în interesul românilor?

Oferta Partidului România Unită și a mea, în calitate de candidat la Primăria Capitalei românilor, e simplă: prin naționalism ne putem apăra de hoția dinăuntrul și din afara țării. Este nevoie de forță și de curaj, dar aceasta este singura cale și singura șansă. Altfel, românii au de ales între hoții noștri și hoții altora. I-au văzut pe toți la treabă, sunt foarte ”harnici” când vine vorba de spolierea țării și a Capitalei românilor și, de multe ori, colaborează în perfectă înțelegere. Partidul România Unită va sparge gașca acestor înțelegeri transpartinice și transnaționale!

În felul acesta ne putem apuca de treabă, iar banii să fie folosiți pentru cei care îi plătesc din efortul lor de zi cu zi, adică pentru români. Aceasta este platforma noastră program pentru Primăria București și pentru toată țara!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.