Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adevărata BOMBĂ pe care voia să o detoneze Mihai Tudose: Cui i-a propus să revină în Guvern

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai tudose

Fostul premier, Sorin Grindeanu, a plecat cu scandal din fruntea Guvernului. I s-a cerut demisia din Executiv, dar a plecat de la Palatul Victoria doar prin moţiunea de cenzură a partidului care l-a instalat în funcţie. Acum, Grindeanu dezvăluie că Mihai Tudose i-a propus să revină în noul Guvern.

Citește și: Lovitură de proporții pentru Radu Moraru! Din ce motiv a fost DAT AFARĂ de la Nașul TV

Chiar fostul premier a anunţat că au avut loc negocieri între el şi Mihai Tudose pentru ca Grindeanu să ocupe o funcţie de ministru, dar acesta a refuzat. Întrebat de ce a refuzat să se întoarcă în echipa guvernamentală, fostul premier a invocat motive personale. A ținut însă să laude activitatea lui Mihai Tudose în fruntea Guvernului și i-a urat succes acestuia, conform europafm.ro.

Citește și: Comisia Europeană le-a spus „NU” autorităților române! În ce problemă ne-a refuzat UE

Mai mult, întrebat dacă ar accepta vreodată o funcție de ministru, Sorin Grindeanu a răspuns: ”cine știe ce ne oferă viitorul”. Fostul premier a precizat că discuțiile au avut loc la începutul acestei săptămâni, și că propunerea a venit direct de la Mihai Tudose. „Consider că nu e cazul și i-am transmis asta premierului. Era vorba de un post de ministru.” Grindeanu a refuzat să spună dacă ministerul care i s-a oferit avea legătură cu fondurile europene. „Există titulari, le urez succes. Am refuzat din motive personale, nu e un moment potrivit. Și, dacă sunt adevărate cele ce am citit, sper să facă treabă și vor fi foarte buni miniștri. Cine știe ce rezervă viitorul? În acest moment, lucrurile sunt clare și este exclus. ”, a încheiat Grindeanu, conform sursei citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.