Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adevăratul motiv pentru care a fost dezmoştenit fostul principe Nicolae: Ce a comis prinţişorul/FOTO

Nicolae regele mihai

S-a descoperit adevăratul motiv pentru care Regele Mihai a decis să-l dezmoştenească şi să-l excludă din Casa Regală pe principele Nicolae. Se pare că acesta a comis-o grav de tot. Şi-ar fi recunoscut un copil "din flori". Decizia Regelui, neexplicata indeajuns de Casa Regala, a nascut multe speculatii. Adevarul este ca la mijloc a stat un copil.

Citeşte şi: A fost găsit Cristi, personajul care face senzaţie pe internet. Povestea din spatele unui viral

Printul Nicolae a devenit de curand tatal unui baietel, dar Nicolae si mama sa nu sunt casatoriti. Mai mult, iubita printului nu este nici de vita nobila. Surse apropiate lui Nicolae mai spun ca el si iubita sa se pregatesc in secret mare de botezul stranepotului Regelui Mihai I.

Vezi şi: Ce le pregătește PSD 'partenerilor' de la UNPR/ surse

Anul trecut, cand vestea dezmostenirii lui Nicolae a facut valuri enorme in presa, speculatiile au fost multe. S-a vorbit ca printul ar avea inclinatii homosexuale, sau ca s-ar fi apropiat prea mult de unii politicieni, printre care si Traian Basescu, sau ca ar avea ceva afaceri despre care Regele nu ar fi vrut sa stie vreodata. Printul Nicolae a avut o relatie cu Nicoleta Cirjan, coordonatoarea unui eveniment la care printul a fost invitat. Povestea lor s-a terminat in momentul in care Nicolae a fost nevoit sa se intoarca in Anglia, pentru a se ocupa de proiectele de acolo. Doua luni mai tarziu, Nicoleta l-a anuntat ca va deveni tata, conform celor de la enational.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.