Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ADEVĂRUL Cine e, de fapt, IUBITUL ”din pușcărie” al Laurei Codruţa Kovesi

laura codruta kovesi

Apar noi amănunte despre viaţa personală a celei mai temute femei din România, mâna de fier de la DNA, Laura Codruţa Kovesi. Mai bine spus, despre iubitul acesteia, Florin Nemeş, unul dintre șefii de la RCS&RDS.

Florin Nemes este de mai bine de 7 ani coordonatorul departamentului de marketing si PR al RCS & RDS, compania care detine postul de stiri Digi 24. El a aparut in mai multe reclame la serviciul de telefonie mobila al companiei de telecomunicatii, interpretind rolul unui detinut.

Citeşte şi: Fiscul scoate la iveală o datorie imensă a unui hypermarket: Cum se apără șefii companiei

Nemeş este absolventul Academiei Fortelor Aeriene "Henri Coanda" din Brasov, iar intre 2007 si 2009 s-a specializat in domeniul managementului strategic la Universitatea Politehnica din Bucuresti, potrivit profilului sau de pe un site de socializare. In perioada februarie 2006 - 2009, el a fost marketing manager-ul firmei Infogate Telecom SRL. In anul 2007, Nemes a dobandit statutul de persoana juridica (PFA) la care a renuntat in mai 2009. PFA-ul a fost inregistrat in Tarnaveni (jud. Mures), oras in care, potrivit realitatea.net, s-ar fi nascut.

Citește și: Valeriu Zgonea, scandal cu fiul: Se dezice de copilul bătăuș

Ulterior, Nemeş a lucrat ca asistent de marketing la firma August Papier S.R.L, care se ocupa de fabricarea hartiei, anunţă hotnews.ro. Numele lui Florin Nemes mai apare in tabelul absolventilor Colegiului Militar Liceal "Mihai Viteazu" din Alba Iulia la sectiunea promotia anului scolar 1998 - 1999.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.