Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ADEVĂRUL despre moartea lui Prince: Ce s-ar fi întâmplat, de fapt

prince

Marele Prince a încetat din viață de săptămâni bune, dar controversele legate de moartea lui continuă să surprindă și să intrige. Noile dezvăluiri ale unui paramedic sunt de-a dreptul incendiare.

Cantaretul american Prince parea sa fi fost mort de peste sase ore atunci cand a fost descoperit intr-un lift din resedinta sa din Paisley Park, la 21 aprilie, a relatat revista Star Tribune, citata de Daily Mail. Detaliile aparute cu privire la ultima zi din viata artistului sugereaza ca au existat mai multe incercari disperate de a-l salva. Rezultatele autopsiei sunt inca asteptate, potrivit Agerpres. Potrivit relatarilor, un membru al staff-ului lui Prince a sunat-o la 20 aprilie pe fosta managera a acestuia, Phaedra Ellis-Lamkins, pentru a-i cere sfatul, dupa ce starea de sanatate a starului se deteriorase ca urmare a unui supradoze de opiacee, a indicat o sursa pentru Star Tribune.

Citește și: Abia acum s-a aflat asta despre Dan Condrea: 'Îl ura de moarte'

Aceasta a cerut ajutorul unui specialist in dependenta de opioide, Dr. Howard Kornfeld, cu mai putin de 12 ore inainte de moartea artistului. Prince a primit, de asemenea, tratament intravenos la un spital local si a fost consultat de un medic la Paisley Park, cu o zi inainte de a muri, au declarat surse pentru Star Tribune. Potrivit aceleiasi publicatii, un paramedic care a raspuns la apelul de urgenta 911 a declarat membrilor personalului si autoritatilor ca Prince parea sa fi fost mort de peste sase ore atunci cand a fost descoperit intr-un lift din resedinta sa la ora 9.43 a.m., in ziua de 21 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.