Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adi Popa ar putea ajunge, alături de Dan Petrescu, în Anglia

www.digisport.ro
Adi Popa

Rămas "ultimul mohican" din garda veche care nu s-a transferat încă, Adi Popa ar putea pleca în această iarnă de la Steaua. Salvatorul său s-ar putea numi Dan Petrescu. Walter Zenga a fost demis de la cârma lui Wolverhampton, iar favorit pentru înlocuirea sa este Bursucul. În măsura în care numirea se va oficializa, fostul antrenor care a scris istorie cu Unirea ar putea să îl ia pe Adi Popa în liga secundă engleză.

Ajunsă pe locul 18 în a doua divizie din Anglia, Wolverhampton a decis că e nevoie de un şoc la echipă, iar cel sacrificat a fost Zenga. Printre favoriţii să preia echipa se numără Dan Petrescu, anunţă sport.ro, care ştie deja care va fi primul transfer al fostului fundaş dreapta: Adi Popa.

Citește și: Walter Zenga a fost dat afara de la Wolverhampton

"Ar fi primul jucător de la Steaua pe care mi l-aş dori", spune Dan Petrescu pentru sursa citată, tehnicianul admirând disponibilitatea de efort şi abnegaţia celui poreclit "Motoreta".

Mijlocaşul va intra în iarnă în ultimele şase luni de contract cu Steaua şi exclude orice variantă de prelungire. De altfel, Becali a recunoscut de curând, în direct la Digi Sport, că e posibil să renunţe în perioada de mercato din ianuarie la "Popică". ”Dacă cineva dă 700.000-800.000-1.000.000 de euro pe Adi Popa, va pleca la iarnă. Dacă nu, va pleca la vară. Așa am convenit cu el. Am vrut, cred că acum un an, să-i măresc contractul, dar mi-a spus că nu vrea, pentru că nu mai este de acord cu prelungirea", explica Becali, conform Digi Sport.

Steaua e acoperită în banda dreaptă, în cazul în care Popa va părăsi echipa în iarnă. Enache şi Jakolis sunt soluţiile lui Reghecampf pentru acel post.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.