Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adi Popa pleacă din Anglia: Grecii de la Panathinaikos îl vor pe fostul stelist

www.digisport.ro
Adi Popa

Adi Popa a visat să joace în Anglia, dar totul s-a transformat într-un coșmar pentru el în ultima perioadă. Prinde foarte puține minute și a pierdut și echipa națională. Popa nici nu concepe să continue la Reading și în retur și analizează variantele pe care le are la dispoziție pentru a pleca sub formă de împrumut. În Championship, Popică are 0 minute pe teren în ultimele șapte partide ale lui Reading.

Culmea, sezonul a început bine pentru Popa. A fost titular în prima etapă, contra lui QPR, iar în a treia rundă, tot ca titular, a dat și o pasă de gol la victoria cu Aston Villa, scor 2-1. A fost apoi integralist și în runda a patra, înfrângere la Preston, ultimele lui minute în tricoul lui Reading.

Popa a avut oferte în vară, dar i s-a transmis că va fi un om important în echipă. Iar startul sezonului asta ar fi sugerat. Marea problemă a lui Popică a început în ultimele zile de mercato. Reading a adus câțiva jucători doriți de Stam, toți concurenți pe post cu românul. S-au plătit 3,5 milioane de euro pe Barrow și Bacuna, ambii mijlocași de bandă dreaptă, plus alte 8 milioane de euro pentru Sone Aluko, folosit ca vârf doi. Din acel moment, Popa abia a mai prins banca de rezerve, conform fanatik.ro.

Salvarea pare să vină din Grecia. În iarna trecută, Popa a avut de ales între Reading și Panathinaikos, iar atracția Angliei a fost prea mare pentru el. A plecat de la FCSB în Championship, dar acum pare să regrete. Impresarii mijlocașului au discutat deja cu oficialii lui PAO și se pare că aceștia nu și-au pierdut interesul. Rămâne de văzut dacă Jaap Stam îl va lăsa să plece definitiv fără pretenții financiare sau, cel mai probabil, va fi lăsat să plece sub formă de împrumut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.