Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adina Florea, propunerea pentru șefia DNA, CRITICĂ activitatea instituției: Există abateri de la rigorile statului de drept. Componente în conflict cu legea

ziuadeconstanta
Adina Florea

Adina Florea, procurorul propus de Tudorel Toader pentru conducerea DNA, susține, în proiectul de management prezentat ministrului Justiției, că un bilanț necosmetizat al activității DNA scoate la lumină abateri de la rigorile statului de drept, iar uneori componente în conflict cu legea.

"Fără a nega, astfel, lucrurile bune care s-au realizat în ultimii ani, un bilanț necosmetizat al activității DNA pune în lumină destule, dacă nu prea multe, abateri de la rigorile statului de drept.

Fie că vorbim despre activitățile desfășurate de către procurori cu funcție de execuție, fie (mai grav) că ne raportăm la cei cu funcții de conducere, chiar la nivel de vârf, regăsim componente care s-au îndepărtat simțitor de la abordarea profesionistă, echilibrată, în contrast cu statutul profesiei noastre , iar uneori chiar în conflict cu legea", se arată în proiectul de management al magistratului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.