Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adina Samson rupe tacerea. In ce masura se va implica in anchetarea lui Nichita

samson adina

Fosta iubita a primarului Gheorghe Nichita, Adina Samson a fost hartuita, urmarita si agresata de acesta pe o perioada de cel putin un an de zile. Stresul la care a fost supusa a facut ca ea sa ajunga de mai multe ori la spital. A fost urmarita de politia locala, a fost amenintata de interlopi si chiar de Nichita. A fost amenintata cu violul, cu bataia si chiar cu moartea.

Cu toate acestea Adina Samson doreste sa se tina departe de ancheta si dupa ce in trecut a depus o plangere penala impotriva lui Nichita pe care a fost nevoita ulterior sa o retraga, acum nu doreste sa mai faca astfel de demersuri.

„Tot ce pot să spun acum este că nu am de gând să depun o plângere împotriva domnului Nichita, în primul rând pentru că vreau să închei acest capitol al vieţii mele şi, în al doilea rând, pentru că nu vreau să se creadă că doresc vreun avantaj de pe urma acestei situaţii. Las justiţia să îşi facă treaba. Momentan, doresc doar să trec cu bine peste acest moment dificil din viaţa mea“, a declarat Adina Samson pentru „Adevărul“.

Ea prefera ca in urma acestui scandal sa faca ceva constructiv si sa se implice in proiecte care sa vina in ajutorul femeilor care cad victime abuzurilor si violentei.

„Cred cu putere că situaţia femeii din România trebuie schimbată prin legi care să o protejeze cu adevărat de violenţă şi de nedreptate. Doresc să mă implic, în viitor, în astfel de proiecte. Dacă mai multe femei ar avea curajul să facă asta, am trăi într-o ţară mai bună! (...) Sper ca fiica mea să trăiască altfel şi, de aceea, am decis să lupt, cu preţul sănătăţii, a imaginii mele terfelite şi a durerii părinţilor mei. Poate, într-o zi, voi putea spune mai multe lucruri public, însă acum vreau să mă retrag din zona de cancan, din zona de amantlâc sordid, penibil“, a declarat Adina Samson.

Fosta iubita a lui Nichita regreta ce i s-a intamplat si a a ajuns sa fie tradata chiar si de cele pe care le credea prietenele ei.

„Din păcate, eu am fost trădată chiar de cele pe care le credeam prietene, care ştiau ce se întâmplă, care erau complicele lui (ale primarului Gheorghe Nichita – n.r.), îl încurajau şi îmi spuneau că şi ele şi-ar fi dorit să fie iubite aşa. Deci, totul porneşte de la lipsa de educaţie, de la lipsa unor valori morale şi civice solide“, ne-a mai declarat Adina Samson.

Ea a marturisit ca Nichita a impiedicat-o chiar si sa isi gaseasca un alt loc de munca, atunci cand a incercat sa paraseasca primaria unde ii este subordonata.

Încă şefa a unei serviciu din cadrul Primăriei Iaşi, Adina Samson a încercat încă din toamna anului trecut să-şi găsească un alt loc de muncă. Potenţialul angajator a fost apelat chiar de către primarul Nichita care i-a indicat „să se liniştească“. Ulterior, edilul PSD i-a transmis: „În Iaşi nu ai ce căuta, nu te angajează nimeni!“. Tânăra este hotărâtă să-şi refacă viaţa şi să aibă un copil, mesaj pe care i l-a transmis şi primarului în septembrie 2014, moment în care a fost lovită violent.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.