Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mutu: Înfrângerea este un duş rece, dar acum ştim de unde trebuie să pornim

www.romaniatv.net
Adrian Mutu manager Dinamo

Managerul sportiv al FRF, Adrian Mutu, a declarat, marţi seară, că eşecul cu Olanda, scor 0-3, din meci amical, reprezintă un "duş rece" pentru echipa naţională, dar bun pentru începerea reconstrucţiei primei reprezentative.

"E o victorie clară a Olandei, dar nu reflectă realitatea din teren. Trei goluri e prea mult, e un duş rece, acum ştim de unde trebuie să pornim, Cosmin a încercat să aducă mai muţi jucători, să vadă unde sunt, plecăm de la un nivel foarte jos, dar viitorul sună bine. Nu ne ascundem, obiectivul nostru e să ajungem la Euro-2020, pentru asta e nevoie şi de eşecuri, ca să ne dăm seama unde suntem. Avem mult de muncit, de tras, iar când ai de a face cu Olanda e mai greu. Cel mai important pentru noi este să învăţăm din acest meci, e un test şi de aici să începem reconstrucţia", a declarat Mutu la Pro X.

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Olandei, scor 3-0, într-un meci amical, disputat, marţi, pe Arena Naţională, ultimul pentru "tricolori" în 2017. Golurile au fost marcate de Depay '47, Babel '57 şi De Jong '81.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.