Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, analiză de COȘMAR pentru PSD: Rămân în opoziție!

Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Năstase este o prezență destul de discretă în viața publică, dar de această dată a ieșit cu un mesaj public prin care i-a avertizat pe liderii PSD că, în jocul politic al momentului riscă să rămână în opoziție, dacă nu se aliniază dorințelor președintelui Klaus Iohannis.

Citește și: DOCUMENTUL care va INCENDIA PNL: este RĂZBOI TOTAL

”În conidțiile în care s-a creat acest nou front al PMP și UNPR, care poate să ofere o a doua variantă alături de varianta inițială, iar în aceste condiții, PSD fie ca merge pe formula de alianță sub umbrela lui Iohannis, fie va rămâne în opoziție. Cred că este nevoie de un efort deosebit pentru mesaje, inclusiv pentru construira unui parteneriat cu un partid la stânga care să poate strânge voturile nemulțumiților”, a declarat Adrian Năstase, la România TV.

Adrian Năstase consideră că președintele Klaus Iohannis și-ar dori un Guvern de uniune națională pentru că asta i-ar asigura lejer un al doilea mandat la Cotroceni.

”Cred că Iohannis își cunoaște bine interesul și cred că are consilieri și în propria curte, dar și în curțile alăturate, nu cred că îi vor lipsi sugestii care sunt practice. Vă dați seama că un astfel de Guvern, protejat sub aripa de la Cotroceni îi va asigura un al doilea mandat și cred că ăsta poate fi obiectivul său pentru perioada următoare”, a mai spus Năstate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.