Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, analiză NEAȘTEPTATĂ: cine ar fi în spatele crizei politice

Adrian Năstase

Fostul premier și lider al PSD, Adrian Năstase, susține că tensiunile dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu ar putea fi generate din exteriorul partidului și a spus că trebuie să ne uităm cui folosește această criză, ce teme au fost acoperite din punct de vedere public.

Citește și: Dragnea, mesaj de forţă pentru senatorii PSD înainte de citirea moţiunii (surse)

Vezi şi: SURSE: Ion Iliescu l-a sunat pe Sorin Grindeanu. Ce i-a spus premierului

”Ar trebui să ne uităm cui îi folosește cel mai mult această chestiune. Nu mai discutăm despre noaptea generalilor, despre arhiva SIPA. Nu vreau să fac scenarii, dar este posibil să există camarile, grupuri de interese care au destrămat leadership-ul PSD. Trebuie să vedem și cui folosește această situație”, a declarat Adrian Năstase, la România Tv.

Năstase a precizat că dacă ar fi fost în locul lui Sorin Grindeanu își dădea demisia după retragerea sprijinului politic.

”Eu dacă aș fi fost în locul lui Sorin Grindeanu îmi dădeam demisia, chiar dacă decizia partidului nu mi se părea corectă din diverse rațiuni (...) În urma unei astfel de demisii puteai să acționezi mai departe prin crearea unei mase critice, prin intermediul unui Congres, dar șunt convins că situația actuală nu face altceva decât să provoace o uriașă hemoragie. În orice variantă PSD este cel care pierde”, a mai spus Năstase.

Fostul lider al PSD susține că Liviu Dragnea are o mare frustrare, justificată, pentru că nu a putut să fie premier, dar consideră că inclusiv lipsa de comunicare cu premierul a condus la această situație.

”Acel proces incorect al lui Liviu Dragnea, un nou proces care este acum pe rol, un nou termen care vine acum generează o frustrare justificată și mulți nervi. Lipsa de comunicare între șeful partidului și șeful Guvernului, care evident a început după câteva luni să-și creeze propriul grup de interese care îi spuneau ”De ce îl asculți pe fraierul ăla de la partid?”. Toate aceste lucruri au condus la această poveste absurdă, care trebuie să aibă o anumită ieșire”, a mai precizat Adrian Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.