Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, despre campania electorală şi 'excepţia Denise Rifai'

adrian nastase

Adrian Năstase se declară dezamăgit de actuala campanie electorală. Fostul premier consideră ariciul un semn electoral potrivit, pentru că majoritatea candidaţilor nu fac nimic la vedere, ci doar pregătesc blaturi. Excepţia care sparge monotonia campaniei este, în opinia lui Năstase, jurnalista Denise Rifai, de la Realitatea TV, care s-a remarcat printr-o seride întrebări ciudate adresate candidaţilor invitaţi la dezbaterile electorale televizate.

Vezi şi: Denise Rifai, către CNA: 'Ce întrebări nepotrivite am pus'

"Campania electorala este dezamagitoare. Emisiuni electorale fade, batalia televiziunilor pentru a vinde minute in prime-time unor candidati care nu prea stiu de ce candideaza, totul sub tema Hexi Pharma, ce a devenit un fel de Big Brother,  canalizand toate energiile negative ale natiunii. Combinatii de science fiction, dar si intreceri intre procurori, ziaristi si „martori”  intr-un model de televiziune americana , de tipul „Crime investigation”.

Lipsa de afise, de banere, de intruniri da impresia unei campanii electorale confidentiale, cu moderatori plictisiti (exceptie Denis Rifai – care se razbuna pentru ceea ce trebuie sa faca in restul anului) si cu mii de candidati no name care nu reusesc sa explice nici cine sunt, nici de ce candideaza. Primarii in functie au, desigur, un mare avantaj in aceasta competitie, folosind putinii bani pe care ii au pentru a vopsi cu asfalt strazile din localitati. Liderii politici participa la aceste alegeri sub semnul electoral „Ariciul”, incercand sa nu iasa prea mult in evidenta dar organizand, probabil, precum ariciul care se misca doar seara si noaptea, blaturile la nivel judetean, in perspectiva marelui blat de dupa alegerile parlamentare. Sugestia de semn electoral mi-a fost facuta de ariciul care m-a vizitat ieri, la Cornu.

In timpul asta, Rusia ne ameninta pentru scutul de la Deveselu, sportivii romani sunt eliminati, unul cate unul, pentru dopaj, de la Jocurile olimpice, avem inundatii, datorii tot mai mari, un Anaf eficient,  miscari sociale  ample in pregatire, ordonante de urgenta in materia drepturilor omului (probabil ca a avut loc o revizuire tacita a Constitutiei), maratoane, semi-maratoane si curse de biciclete ( nu stiu daca bicicletele au fost incluse in noul plan de inzestrare a armatei)", scrie Adrian Năstase pe blog.

Vezi şi: Fost ofiţer SRI: Moartea lui Dan Condrea, REGIZATĂ. Patronul Hexi Pharma ar fi VIU

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.