Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase îi critică DUR pe liderii și strategii PSD: 'Lăsați povestea cu mitingurile, puneți mâna pe carte, pe legi!'

Inquam Photos / George Calin
Adrian Nastase Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a anunțat că PSD va organiza mitinguri în cele mai mari orașe ale țări. Însă, strategia pusă la cale de liderii PSD e distrusă de către Adrian Năstase. Fostul premier a declarat, la Antena 3, că PSD nu are nevoie de mitinguri, care vor fi un eșec, ci de acțiune a guvernului.

”PSD e o structură care se schimbă. Trebuie continuată modernizarea, raportarea la extern. Există riscul de supraîncălzire în economie. PSD e o apă în care nu te scalzi de două ori, pentru că se schimbă.

PSD în momentul de față e blocat între speranța pe care a generat-o la alegeri și tensiunile actuale, pe care nu știe să le depășeacă. Are adversari importanți: președintele Iohannis care se bate pentru a pregăti al doilea mandat și e bătălia cu ce ar trebui să însemne efortul de a pune între un echilibru solid cu speranțele sociale cu realitățile economice.

Guvernul trebuie să se consulte, nu public, cu BNR. Fără investiții, nu se pot realiza creșteri de salarii mici, ale pensiilor.

Citește și: Transfer istoric la FCSB: Ce sumă uriașă i-a intrat în cont patronului Gigi Becali

Electoratul PSD face parte din acea parte tăcută, nu e specifică ieșirea la miting, cu bicicletele sau cu câinele la plimbare duminica, nu cred că e o soluție foarte bună. Nu cred că e o soluție foarte bună. Nu trebuie preluate armele opoziției. PSD are o modalitate simplu: armele parlamentare. Articolul 114 e despre angajarea răspunderii Guvernului. Eu sper ca membrii PSD să nu iasă în stradă și să ceară guvernului să aleagă anumite subiecte clare.

Nu tot plimbăm că facem mitinguri de sute de milioane de oameni, ca să ce? Să-și asume răspunderea guvernamentală, e cea mai bună armă.

De ce SIE nu are director de luni de zile? Pentru că lui Iohannis îi convine să lucrezi cu adjunctul de acolo. Lăsați povestea cu mitingurile, puneți mâna pe carte, pe legi, și, după aceea, lucrurile vor merge. Oamenii sunt nervoși în PSD pentru că nu văd fermitate.”, a declarat Adrian Năstase, la Antena 3.

Citește și: EXCLUSIV! Statul paralel există! Vezi cine face parte de fapt din el – detalii interesante .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.