Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase pune tunurile pe Ambasadorul SUA de la Chişinău: 'Ce mama naibii'

Adrian Nastase

Fostul premier, Adrian Năstase intervine în scandalul momentului. Declaraţiile incredibile ale Ambasadorului SUA de la Chişinău cum că Republica Moldova nu e România şi că Basarabia are propria istorie.

Detalii aici: Declarații INCREDIBILE ale Ambasadorului SUA la Chișinău: Moldova nu e România! Are propria istorie!

Adrian Năstase nici măcar nu îi pronunţă numele Ambasadorului SUA, dar îş face praf într-o postare extrem de dură pe propriul blog. "Ambasadorul american la Chisinău – nu-i dau numele pentru că nu este relevant – a pierdut o excelentă ocazie să tacă. El a vrut să fie pentru o clipă Kissinger. Să rezolve toate problemele istorice de la granita răsăriteană a Rusiei prin câteva fraze. Nu stiu ce efect va fi avut speech-ul său la Chisinău dar, sigur, i-a dat o lovitură dură colegului său, ambasadorul american de la Bucuresti. Nu cred că ar trebui realizat acum un sondaj de opinie privitor la sentimentele pro-americane ale românilor. ", scrie Năstase.

Citeşte şi: Crin Antonescu, fotografiat în SECRET: Imagini cu fostul președinte interimar al României / FOTO

Fostul premier nu a ratat ocazia să îl înţepe şi pe marele său adverar, Traian Băsescu. "Ambasadorul i-a distrus, lui Traian Băsescu, prin câteva cuvinte, si Axa cu Washingtonul si obiectivul national de unire cu Basarabia până in 2018. In plus, el a ridiculizat, prin aceste declaratii, vizita premierului Ciolos la Chisinău dar, mai ales, a negat dreptul populatiei din Republica Moldova de a-si exercita dreptul la auto-determinare, asa cum a făcut si in urmă cu 25 de ani. Ar fi insă inutil să i se explice ambasadorului de la Washington ce s-a intâmplat in 1812 sau in 1940. In calitate de co-guvernator al zonei, el are deja solutiile pregătite. In acelasi fel precum Molotov in discutia cu Gafencu. Real politik, ce mama naibii…Ce atâta parteneriat strategic?", a mai spus Adrian Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.