Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, RĂZBOI cu brokerul Sima: Țeparule, lasă gargara

Adrian Nastase

Război în toată regula între fostul premier, Adrian Năstase, și brokerul „fugar”, Cristian Sima. Totul a pornit după ce Cristian Sima a susținut, într-un interviu pentru Evenimentul Zilei, că cei mai bogați politicieni sunt Adrian Năstase și Viorel Hrebenciuc.

Fostul premier, Adrian Năstase, a reacționat, sâmbătă, pe blogul personal, propunându-i lui Sima un pariu inedit: „sa duci dovezile respective la DNA (daca le ai) si eu sa suport rigorile legii, in  caz ca se confirma acuzatia”.

Important LIDER ISLAMIST, executat prin spânzurare

Cristian Sima a răspuns la pariul propus de Adrian Năstase.  "Nu vreau sa intru in polemici publice cu personaje care pot influenta si manipula media dar voi incerca sa fac pe contabilul.

Cifra de 900 milioane este o deductie logica ca urmare a unei declaratii facute de Dana Nastase Monicai Nistorescu: "Draga, daca mai raminea Adrian la putere, macar un an, ajungeam la 1 miliard"
(...) Dupa cum vedeti, ajung cu greu la 100 de milioane, pina la 900 va ajunge DNA ul. Cum nu reusesc sa ajung la 900 inseamna ca am pierdut pariul", a punctat brokerul Cristian Sima.

Unde își petrece Klaus Iohannis weekendul / FOTO

Un ministru din Guvernul Cioloș AVERTIZEAZĂ: Ar fi o catastrofă economică

Astăzi, Adrian Năstase revine cu o postare pe blog și îi cere lui Sima să lase  „gargara si “deductiile logice”. Ti-am cerut sa duci dovezile pentru afirmatiile tale la DNA”.

Singura  “dovada” pe care o invoci este o asa-zisa conversatie intre sotia mea si Monica Nistorescu. Ar trebui sa-ti fie rusine, teparule, sa o invoci, mincinos, pe Monica Nistorescu. Din cauza ta, teparule, a trebuit sa-si vanda casa. Si ea, ca si multi altii, te-a dat in judecata. M-a rugat sa o adaug pe lista celor care vor sa-ti traga DOUA perechi de palme.  Asa ca, mai bine, ai grija de “contabilitatea ” celor pe care i-ai tepuit.

Cel putin, recunosti ca ai pierdut pariul”, scrie fostul premier pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.