Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, reacție după dezvăluirile INCENDIARE făcute de Gigi Becali privind condamnarea sa

Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Năstase a reacționat după dezvăluirile lui Gigi Becali, care a confirmat că verdictul în cazul lui Năstase era altul, dar că a fost schimbat. Gigi Becali a povestit că Adrian Năstase trebuia să fie condamnat cu suspendare, dar în urma unor presiuni a fost schimbat veridctul judecătorilor.

„Am fost șocat când am auzit declarația lui Gigi Becali. Aveam semne de întrebare. La un moment dat din clădirea ÎCCJ a ieșit plângând Sofica Dumitrașcu și unul dintre jurnaliști m-a sunat să-mi spună ce se întâmplă. Acum fac legatura cu acel moment și ce a declarat George Becali. Pentru mine întotdeauna a fost evident că a fost o forță externă care a determinat acea condamnare. Iată diferența între ceea ce putea să se întâmple și tentativa mea de sinucidere de atunci, determinată de cei care au creat această presiune injustă asupra completului. Sigur că se verifică și prin ceea ce a fost ulterior motivarea din acel proces atât de ciudată cu aproape 1000 de martori din care nu s-a reușit să se obțină nimic împotriva mea și am fost condamnat pe raționamente logico-juridice și pe eventuale probe indirecte”, a declarat Adrian Năstase, într-o intervenție telefonică la Antena3.

Latifundiarul a povestit că a aflat de la verișoara sa, fosta judecătoare Sofica Dumitrașcu, că în cazul lui Adrian Năstase a existat un verdict care a fost schimbat ulterior.

„A venit cineva din exterior. Nu a depins numai de Livia Stanciu. Ei au stabilit dinainte, stai domne să vedem ce verdict dau. Ei aveau scrisă deja, numai să nu se certe. Când s-a ajuns în camera de deliberare nu s-a mai recunoscut. Au schimbat verdictul care era deja scris. Era condamnare cu suspendare. A fost schimbat verdictul care fusese dat deja cu o zi înaite. Verișoara mea a spus: Băi Gigi, mi-a venit ameţeala şi nu mai vedeam. Am crezut că visez”, a declarat Gigi Becali, la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.