Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase RUPE TĂCEREA: Ce a discutat cu DUȘMANUL Traian Băsescu

O scenă incredibilă s-a petrecut joi, în plenul Parlamentului. La discursul lui Jean Claude Jucnker, a asistat și fostul premier, Adrian Năstase. Ironia sorții, acesta a fost asezat lângă Traian Băsescu, marele său dușman, pe care nu s-a ferit niciodată să îl acuze de faptul că l-a băgat la închisoare.

Năstase a relatat, la Antena 3, la emisiunea Alessandrei Stoicescu, ”100 de minute”, ce a discutat cu Băsescu, în Parlament.

Citește și: Au fost descoperite VIRUSURI GIGANTICE: Specialiștii le-au depistat într-o stație de epurare a apei

”A fost surprins. Și eu am fost surprins că am fost așezați unul lângă altul pentru că președinții Emil Constantinescu și Ion Iliescu nu au putut veni. Am încercat să ne comportăm civilizat la un eveniment care nu era pentru noi și frustrările noastre.

Nu e primul personaj pe care îl pupă pe frunte. El îi iubește pe chelioși. Are o simpatie. Și soția mea mi-a spus că mă admiră pentru că am putut să stau lângă Traian Băsescu, azi. Eram acolo ca să arăt că istoria României a fost marcată și de lucruri.

Citește și: Franța și Japonia lansează o sondă spre una din lunile lui Marte

Nu am nimic de ascuns. Am comentat unele dintre lucrurile pe care le-a spus Juncker, despre viitorul Europei, despre afirmațiile unora dintre cei care au vorbit după Juncker. A fost o conversație uzuală, nu am făcut discuții de tip personal. La expresia ”suntem în viață”, aș fi putut comenta că unul dintre noi ar fi putut să nu mai fie în viață. Nu i-am spus, dar cred că știe și el. El, în momentele acelea, a avut niște comentarii pe care nu vreau să le calific.”, a spus Adrian Năstase la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.