Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Adrian Năstase se leagă de 'ouăle tehnocraţilor'

adrian nastase

Fostul premier PSD, Adrian Năstase, lansează un nou atac voalat la adresa Guvernului Cioloş, despre care spune că "nu este neapărat competent şi nu în mod necesar apolitic".

"De fiecare data cand lucrurile sunt complicate in tară, apare cineva care lansează ideea unui salvator. Deobicei, cineva de la Banca Nationala sau cineva conectat cu străinătatea. In ultimul timp, pentru ca acelei persoane nu i se putea spune Deus ex machina, i s-a spus “tehnocrat”. Aceasta iluzie este intarita si de nemultumirea fata de partide. Pentru ca “deusii” interni s-au cam dezumflat, in ultimii 25 de ani, s-a intărit iluzia “salvatorului” din afara. La Tarom, la CFR, la guvern. Mai intai, ca diriginte, apoi sub sloganul “sa ne luam tara inapoi”. De fapt, sa-i ajutam sa ne ia tara. Chiar, spre exemplu, de ce credeti ca pretul graului este tinut acum sub 120 euro tona?", se întreabă retoric fostul lider PSD.

Citeşte şi: Primarul sectorului 5, legături 'DUBIOASE' cu falimentarea Petromin SA

Năstase susţine că tehnocraţii actuali nu pot apăra interesele naţionale aşa cum trebuie, de vreme ce mulţi dintre ei se vor întoarce la Bruxelles, după ce şi-au dovedit obedienţa în ţară, iar cei din eşalonul secund vor fi promovaţi pe listele unor partide politice în perspectiva alegerilor parlamentare:

"Experimentul guvernului tehnocrat se apropie de final(...) Este cert insa ca ei nu pot fi lideri ai unei miscari de aparare a intereselor romanesti, in conditiile in care ei petrec un an sabatic in Romania si apoi se vor intoarce la Bruxelles, dupa ce au “dovedit” aici ca merita acest lucru. Tehnocratii de linia a doua vor intra pe listele unor partide. Oricum, inainte de alegeri, ei vor pune oua in cuiburile ministerelor si ale unor institutii. Spre exemplu la Muzeul Taranului Roman", a concluzionat fostul premier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.