Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Severin, detalii din închisoare despre Dan Voiculescu

Fostul europarlamentar Adrian Severin, aflat în acest moment în pușcărie, i-a acordat un interviu jurnalistului Victor Ciutacu, la România TV. Severin a mărturisit că stă în celulă cu Marian Iancu și este coleg de etaj cu Dan Voiculescu, despre care susține că pare în regulă la suprafață, dar în interior sunt urme adânci.

Citește și: Adrian Severin, interviu din pușcărie: dezvăluie o discuție din biroul lui Băsescu

”De ce nu vorbim de morţii spirituali? Sunt aici oameni morţi pe dinăuntru, o să-l vedeţi pe Voiculescu când iese, pare ok, dar părerea mea e că pe dinăuntru are urme adânci.

Am vorbit cu Voiculescu, suntem pe acelaşi etaj, au mai existat momente de intersecţie. Aici nu este o fabrică a morţii cum erau puşcăriile comuniste, dar e o morgă a sufletelor şi nimeni nu e fericit aici, nici cei salariaţi”, a explicat Adrian Severin, la România TV.

Adrian Severin a povestit cum a fost atmosfera în penitenciarul Rahova, în perioada protestelor din februarie. Severin a explicat că deținuții erau extrem de furioși pentru că oamenii protestau împotriva grațierii, mai ales din rațiuni politice.

”Mă gândeam azi-noapte la întâlnirea noastră de azi. Aici sunt şi oameni violenţi, "nervoşi", când le place ceva bat în uşi, trag de gratii, nu vă imaginaţi ce răbufniri de furie sunt aici, când auzi cum bate cu scaunul în uşa de tablă.

Când au fost acele manifestaţii a fost tăcere, au mai înjurat unii, dar a fost tăcere. O tăcere a unei furii totale, eram 2 lumi paralele. Oamenii își doreau grațierea și întrebau mereu: "credeţi că scăpăm?". E firesc că vrea lucrul acesta”, a spus fostul europarlamentar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.