Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Ţuţuianu demisionează din Senat. 'Nu există nicio situaţie de incompatibilitate'

Inquam Photos / Octav Ganea
tutuianu Inquam Photos

Preşedintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra SRI, Adrian Ţuţuianu, ministru al Apărării, a reiterat luni că nu există nicio situaţie de incompatibilitate între funcţiile pe care le deţine în prezent.

Citeşte şi: Rectificarea bugetului SRI, în discuţii la comisia parlamentară

"Primul lucru pe care l-am făcut după ce am fost desemnat ministru al Apărării Naţionale, am întrebat Agenţia Naţională de Integritate dacă mă aflu în vreo situaţie de incompatibilitate cu funcţia de secretar, respectiv cu funcţia de preşedinte (n.r. - al Comisiei pentru controlul activităţii SRI). Răspunsul oficial pe care îl am este acela că nu există nicio situaţie de incompatibilitate între cele două", a precizat Ţuţuianu, după şedinţa comisiei. 

El a adăugat că, după convocarea Senatului în sesiunea din toamnă, îşi va depune demisia din funcţia de secretar al Biroului Permanent al Senatului. 

"Cred că e normal ca postul acesta să fie ocupat de un alt coleg, nici nu am timp să mă ocup de toate. Legat de Comisia SRI, conducerea partidului va decide dacă este bine să rămân eu aici sau să vină altcineva, vreun coleg de este astăzi în comisie sau vreun coleg care nu este astăzi în comisie, dar este în cadrul grupului parlamentar. Nu este pentru mine o miză, partidul va decide ce e bine pentru noi ca structură politică", a punctat Ţuţuianu.

Citeşte şi: Adrian Ţuţuianu, anunţ DE PROPORŢII legat de Institutul Cantacuzino: 'Avem nevoie de 25 de MILIOANE de euro anual' .

Citeşte şi: Salariaţii, ÎNDEMNAŢI la PROTESTE. Atac DUR la adresa Guvernului din partea unei Asociaţii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.