Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Țuțuianu și-a dat DEMISIA din funcția de ministru al Apărării

Inquam Photos / Octav Ganea
tutuianu dna

Adrian Țuțuianu și-a dat demisia din funcția de ministru al Apărării! Demisia a venit după ce Țuțuianu s-a întâlnit cu premierul Mihai Tudose în urma unui comunicat al MAPN care anunța că nu mai are bani de salarii.

”Toate drepturile vor fi plătite în septembrie. Nu sunt probleme financiare. Sunt probleme strict tehnice. Cei din minister au solicitat un comportament fiscal funcţionăresc. I-am spus premierului de ce s-a ajuns aici. El mi-a reproşat lipsa de comunicare. Am spus că dacă e o soluţie, eu i-am lăsat demisia mea pe masă. A fost o comunicare proastă pe acest subiect.

Citește și: Toți utilizatorii români de Facebook și WhatsApp sunt vizați! Nu trebuie să deschideți acest mesaj

Am făcut eforturi mari în această perioadă. Nu mereu este însă suficient. Direcţia Financiar Fiscală a emis precizări către unităţile din subordine. Eu am greşit că nu am gestionat bine acest subiect.

Eu am recunoscut in fata premierului ca am gresit si in comunicarea cu domnia sa, ca nu i.am comunicat in timp util. I-am spus ca daca asta e o solutie care repara lucrurile, eu imi asum, pentru ca sunt un om serios. Mi-a spus ca aceasta analiza o face domnia sa.

Citește și: Scandal de corupție la nivel internațional! Un ministru deja arestat

Au fost discuţii de tipul ăsta dacă sunt bani şi s-a postat imediat. Execuţia bugetară ne arată că avem resurse financiare suficiente. Vreau să fie toată lumea convinsă că Guvernul are resurse. Chestiunea e de natură strict tehnică. Am recunoscut în faţa premierului că am greşit în comunicarea cu domnia sa, dar nici cu presa, din cauza programului. Dacă asta e o soluţie, eu mi-o asum că sunt un om serios. Mi-a spus că va lua o decizie. A fost şi ministru de Finanţe la această întâlnire. Va ieşi şi va lămuri că nu sunt probleme de resurse financiare. I-a cerut premierul acest lucru.

Sunt şi greşeli în interiorul ministerului, dar trebuie să mi le asum şi eu că de aia sunt ministru. Dacă voi rămâne ministru, vor fi schimbări mari. Avem răspunsuri pozitive la toate solicitările noastre de rectificare bugetare.”, a spus Adrian Țuțuianu.

Citește și: EXCLUSIV! Absolut halucinant: ce afacere ar avea Erbașu cu Biserica Ortodoxă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.