Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Țuțuianu rupe tăcerea și vorbește despre PLANUL SECRET de debarcare a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD

liviu dragnea psd

Demiterea lui Adrian Țuțuianu de la ministerul Apărării a fost luată ca urmare a dorinței ministrului de a-l debarca pe Liviu Dragnea din fruntea PSD! E zvonul care a circulat imediat după plecarea lui Țuțuianu de la MAPN. Invitat la Antena 3, fostul ministru spune că nu a discutat niciodată despre debarcarea lui Dragnea. Mai mult, el a relatat că a avut sprijin, în partid, pentru a ajunge premier.

”Înainte de demisie nu am vorbit cu Dragnea pentru că avea telefonul închis. După demisie, nu am avut niciun fel de discuție cu Liviu Dragnea. M-a sunat, săptămâna trecută, să ne vedem și i-am spus că nu am dispoziția de a vorbi acum. Nu am avut niciodată abordarea de a-l da jos pe Liviu Dragnea. Nu am vorbit cu nimeni despre așa ceva. Nu e adevărat că sunt baroni în spatele meu care mă susțin ca să îi iau locul lui Dragnea. Am fost propus ca să fiu ministru și prim-ministru.”, a spus Adrian Țuțuianu.

Citește și: Culisele divorțului lui Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea! Cum s-a ales acesta cu o sumă URIAȘĂ

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.