Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Săftoiu... acest Tăriceanu cu fustă

saftoiu basescu

Un fapt banal petrecut în traficul din România arată de fapt cam cât de putredă e treaba la nivelul de sus al statului român. Un politician dă de toți pereții cu niște polițiști care și-au permis să îl oprească în trafic la un filtru făcut de Brigada Rutieră a Poliției.

E vorba de prim-vicepreședintele PNL București, Adriana Săftoiu. Ea a povestit pe Facebook ce a pățit sâmbătă noaptea - vezi AICI. Replica nu s-a lăsat așteptată. A venit din partea celui mai cunoscut polițist din România, Marian Godină, care după ce și-a cerut scuze că a trebuit să întrebe google cine e Adriana Săftoiu, susține că doamna politician a ținut musai să să își etaleze ignoranța și să se facă de râs pe Facebook - vezi AICI.

Care e atunci diferența între Adriana Săftoiu și Călin Popescu Anton Constantin Tăriceanu? Unul s-a folosit de polițiști, în timp ce celălalt îi critică pentru că și-au făcut datoria. Nu chiar datoria de vreme ce au recunoscut-o și au lăsat-o să plece. Poate chiar ar merita sancționați pentru acest lucru - unui amărăștean îi ardeau instant o amendă.

Iată de ce nu avem deocamdată nici o speranță. Ce ne propune în fapt PNL? Revoltă împotriva legii sau trăirea întru ignoranță de vreme ce sunt citate legi inexistente. Ce ne propune ALDE? Batjocorirea proștilor care își propun să fie atenți tocmai la regulile adoptată de cei care le încalcă.

Și exemplele pot continua...

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.