Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Săftoiu face noi precizări despre listele cu candidați din PNL: Mulți nu mai vor

Mediafax
saftoiu-adriana

Adriana Săftoiu, prim-vicepreședinte PNL București, a declarat că listele de candidaţi la alegerile parlamentare vor fi gata în luna octombrie, la organizația din Capitală fostul lider Cătălin Predoiu având un loc eligibil, în vreme ce actualul președinte al organizației, Cristian Bușoi, nu va candida.

Săftoiu a spus că nu există în acest moment nume ''bătute-n cuie'' pe liste, în condiţiile în care, în acest moment, există o dezbatere în partid referitoare la criteriile de desemnare a candidaților pe locuri eligibile.

Citește și: Fina lui Mircea Eliade s-a iubit cu Charlie Sheen și se teme că are SIDA / FOTO HOT

”Nu știu pe ce loc se va afla domnul Predoiu, dar eu cred că merită să aibă un loc eligibil. Până în octombrie, toate aceste liste se vor discuta. Domnul Bușoi e europarlamantar și nu va candida pe listele de la București. Nu e o formă finală sau nume bătute în cuie. Sunt nume care își doresc, unii nu își mai doresc. Unii au renunțat de bunăvoie.”, a spus Săftoiu la Digi24.

Liderul organizației de București a liberalilor a arătat că rămâne valabilă condiția ca oricare dintre candidați să corespundă criteriilor de integritate, astfel că un politician cu dosar penal sau o condamnare nu va reprezenta PNL în alegeri.

Citește și: Un român face senzație pe străzi: Interpretează DIVIN, la vioară, o piesă La Familia / VIDEO

Întrebată dacă ea, în calitate de membru în conducerea PNL București, va candida pe listele acestei circumscripții, Adriana Săftoiu a precizat că nu s-a hotărât încă.

De asemenea, ea a spus că PNL susține candidatura sau intrarea în partid a actualului premier Dacian Cioloș, însă decizia și clarificarea intenției îi aparțin prim-ministrului. De asemenea, Săftoiu a mai spus că și alți miniștri ai Cabinetului Cioloș ar fi bineveniți pe listele liberalilor, numindu-i în această categorie pe vicepremierul Costin Borc, pe ministrul sănătății, Vlad Voiculescu și pe cel al fondurilor europene, Cristian Ghinea.

Citește și: Top 10 beneficii pentru sănătate dacă bei apă cu lămâie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.