Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Săftoiu, propunere neașteptată pentru candidații PNL. TEST surpriză

adriana saftoiu

Purtătorul de cuvânt al PNL, Adriana Săftoiu, lansează o propunere inedită pentru cei care doresc să candideze pe listele PNL la alegerile parlamentare. Săftoiu susține că, dacă s-ar putea, i-ar obliga pe fiecare dintre cei care își doresc să candideze să compună un eseu în care să argumenteze de ce își doresc să ajungă în Parlament.

Citește și: DOCUMENT- Răsturnare de situație în istorie: regele Mihai a ABDICAT de bună voie, în 1947

Citește și: PNL taie în carne vie: Doi deputaţi sunt OUT

”Mă gândesc cum ar fi să am posibilitatea să le cer tuturor celor care vor să candideze să scrie un eseu despre motivul pentru care vor să candideze încă o dată sau prima dată. Fără să fie ajutați de un consilier, de un prieten, de goagăl. Să scrie ei, simplu, care cred că le este misiunea. Cu gramatica din dotare, fără să fie obligaţi să gloseze pe teme filosofice de morală politică. Electoratul ar aprecia măcar sinceritatea lor, chiar și a celor care vor recunoaşte că fără un loc în Parlament nu mai au nici un loc de muncă. Cetăţenii au dreptul să ştie cum îşi prefigurează misiunea viitorii candidaţi. De ce mai vor încă o dată în Parlament sau pentru prima dată”, susține Adriana Săftoiu, pe pagina personală de Facebook.

În lumea politică este cunoscut faptul că anumiți parlamentari sunt certați cu limba română și dacă nu ar exista consilierii care fac curat în textele lor, am avea niște perle de toată frumusețea în textele depuse la Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.