Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriean Videanu REVINE în prim plan: Afacerea CONTROVERSATĂ la care s-a CONECTAT

ADRIEAN VIDEANU - INTERVIU

Familia Videanu s-a conectat la afacerea metroului din Drumul Taberei. Fostul lider PDL a garantat personal un împrumut solicitat de compania TITAN MAR S.A pentru a susţine plăţile din cadrul contractului încheiat cu firma constructoare, la lucrările de construcţie a Magistralei 5 de metrou Drumul Taberei – Pantelimon. Asta deşi este acuzat că a scos ilegal de sub sechestru un pachet de 50% din acţiunile deţinute la firmă sub pretextul că nu-i mai aparţin.

Băsescu prezice sfârșitul lui Erdogan: 'Va fi istorie în următorii 2-3 ani'

Toate aceste operaţiuni au fost decise la începutul lunii iunie a acestui an, în plină cercetare judecătorească a dosarului trimis în instanţă de procurorii anticorupţie încă din luna februarie a anului trecut, şi se află, azi, în derulare, scrie Jurnalul Naţional.

Lider de partid, SALVATOR într-un accident rutier

Conform unei încheieri din data de 6 iunie 2016 a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor SC Titan Mar SA, unde s-au prezentat deţinătorii tuturor acţiunilor care compun capitalul social şi, sub conducerea Mioriţei Videanu, în calitate de preşedinte al AGA şi de secretar de şedinţă, firma controlată de fostul demnitar PDL a anunţat că intenţionează să acceseze finanţare de la BCR, “pentru a susţine plăţile din cadrul contractului încheiat cu asocierea Astaldi SPA-FCC Construccion SA-UTI Grup SA-Activ Group Management SRL, în proiectul «Magistrala 5, Trosonul 1 - Drumul Taberei-Universitate, Secţiunea 1 Râul Doamnei-Eroilor (PS Operă) şi Tronsonul 2 - Universitate-Pantelimon, Secţiunea 1 Staţia Depou şi Ganeria de legătură Valea Ialomiţei»”.

Va fi sau nu EXTRĂDAT inamicul numărul unu al lui Erdogan? Reacția lui Gulen

Mai mult decât atât, Videanu a spus că nu mai are nicio legătură cu societatea încă din anul 2013, i-a cerut Alinei Bica ridicarea sechestrului de pe acţiunile Titan Mar, spunând că nu îi mai aparţin.

Mai multe detalii despre acest subiect citiţi în Jurnalul Naţional

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.