Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AEP și-a lansat pagina de Facebook, pentru o comunicare mai eficientă și rapidă cu cetățenii

facebook

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) are propria pagină de Facebook, care poate fi accesată de joi, 26 noiembrie, la următorul link: https://www.facebook.com/AutoritateaElectoralaPermanenta, instituția dorind astfel să fie și mai aproape de alegători, cu informații legislative utile despre organizarea și desfășurarea alegerilor.

Noul canal de comunicare vă va ajuta să vă cunoașteți mai bine drepturile electorale și să fiți la curent cu modalitățile prin care vi le puteți exercita.

Pentru AEP, alegătorul este cel mai important beneficiar al tuturor acțiunilor realizate de instituție pentru organizarea și desfășurarea unor alegeri libere, corecte și participative, iar accesând această pagină de Facebook veți afla noile reglementări după care se vor desfășura alegerile locale și parlamentare din anul 2016.

”Dacă vreți să fiți bine și corect informat în domeniul electoral, vă așteptăm să accesați pagina noastră de Facebook și să includeți Autoritatea Electorală Permanentă în lista de prieteni. Aici veți găsi informații utile, știri de ultimă oră, clipuri de informare despre ce trebuie să faceți pentru a vă exercita în cele mai bune condiții dreptul de vot. Este o modalitate rapidă de a intra în contact cu întreaga echipă a AEP, care așteaptă să vă dea răspunsurile de care aveți nevoie”, a declarat, cu ocazia lansării paginii de Facebook a Autorității Electorale Permanente, președintele Ana Maria Pătru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.