Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aeroportul Ataturk e PARALIZAT: Mai multe companii aeriane au ANULAT ZBORURILE din și către Turcia

news.yahoo.com
avion disparut

Compania aeriană British Airways a anunţat că a anulat toate zborurile programate sâmbătă între Marea Britanie şi Turcia din cauza tentativei de lovitură de stat ce a avut loc vineri noapte în Turcia, relatează agenţia EFE, citează agerpres.ro

Compania a anunţat, printr-un comunicat, că a anulat şi cursa BA675 de duminică, de pe aeroportul din Istanbul, şi că urmăreşte cu atenţie evoluţia evenimentelor. 

"Prioritatea noastră este întotdeauna siguranţa şi confortul pasagerilor şi personalului şi niciodată nu operăm un zbor decât dacă este sigur", au precizat reprezentanţii British Airways în comunicat.

Manifestații de AMPLOARE împotriva tentativei de lovitură de stat din Turcia / VIDEO


În schimb, compania aeriană britanică low-cost Easy Jet a anunţat că nu a modificat planul de zbor şi că toate cursele din şi spre Turcia vor opera în condiţii normale. 

Easy Jet operează curse din Marea Britanie către Antalya, Bodrum, Dalaman şi Smirna. Pentru sâmbătă are programate 24 de curse din şi spre Turcia.

Guvernul turc, MĂSURĂ de o DURITATE CAPITALĂ, în urma tentativei de lovitură de stat

Lider PNL, captiv pe Aeroportul Ataturk din Istanbul: Este omor aici


Companiile ruseşti şi-au suspendat cursele aeriene regulate către Turcia, la solicitarea preşedintelui Vladimir Putin, în urma tentativei de lovitură de stat militară, a anunţat sâmbătă agenţia rusă de presă TASS, care citează un oficial de la Ministerul Transporturilor de la Moscova, transmite Reuters. 

Şi compania aeriană TAROM din România a anunţat că ia în calcul anularea zborului RO 263 către aeroportul Ataturk, de sâmbătă, ora 16:25, în condiţiile în care informaţia primită de la reprezentantul companiei la Istanbul este că la această oră nu există la aeroport poliţie de frontieră, iar la turnul de control nu sunt controlori de trafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.