Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afacerea Black Cube a EXPLODAT: Cine sunt beneficiarii din România ai spionilor / PRECIZARE

rpdefense.over-blog.com
black cube

Ies la iveală noi amănunte incendiare din dosarul Black Cube, cel în care firma israeliană a spionat-o pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. S-au descoperit adevăraţii beneficiari ai acestei mega afaceri. Black Cube a încheiat două contracte distincte în Romania, unul în martie 2015 avându-l drept beneficiar pe omul de afaceri Dan Adamescu iar al doilea în februarie 2016, cu fostul ofiter SRI Daniel Dragomir au declarat mai multe surse apropiate dosarului.

Citeşte şi: SCANDAL la România TV și DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre viitorul lui Victor Ponta

În valoare de 600 de mii de lire, contractul cu Adamescu, care a fost condamnat ulterior la închisoare sub acuzatia că a mituit judecatori pentru a pronunta solutii favorabile firmelor sale, ar fi avut ca obiectiv determinarea DNA de a-și retrage acuzațiile în acest dosar. Black Cube urma să deruleze o întreaga campanie în acest scop și lansarea unor mesaje, cum ar fi "DNA distruge investitorii straini", "DNA a actionat in cazul Adamescu la comanda lui Ponta" sau ca procurorii anticoruptie sunt antisemiti.

Citeşte şi: Ion Cristoiu devoalează planurile secrete ale DNA, un greu urmează: 'Vom avea o clasă de maici'

Potrivit DNA, in cursul lunilor iunie si decembrie 2013, Bogdan Alexander Adamescu, impreuna cu tatal sau, a remis, prin intermediari, sumele de 15.000 euro, respectiv 23.000 lei, magistratilor Stanciu Ion si Roventa Elena, judecatori la Tribunalul Bucuresti Sectia a VII-a Civila, pentru ca in schimb acestia sa dispuna, in dosare privind procedura insolventei, solutii favorabile unora dintre societatile la care actionar era Dan Adamescu, conform hotnews.ro.

Citeşte şi: Sebastian Ghiță: Dacă mâine, Laura Codruţa Kovesi vrea să îi facă dosar penal lui Carmen Iohannis?

UPDATE PRECIZARE

“Absolut toate detaliile din articolul ‘_Afacerea Black Cube. Doua contracte distincte’_ publicat astazi, 28 Sept ora 14:02, pe hotnews.ro sunt false si incrimineaza gratuit, fara nicio sustinere faptica, persoana domnului Dan Adamescu, care nu a avut niciodata un contract semnat sau vreo legatura de orice natura cu Black Cube.

Persecutia inceputa sub regimul Victor Ponta, mediatizata personal de catre Sebastian Ghita, persista si - desi nu mai sunt la putere - e continuata de alti jucatori si alte organe ale statului cu interese politico-economice.

Familia Adamescu va continua sa faca uz de toate mijloacele legale posibile pentru a-si face dreptate, a spune adevarul si a pune capat acestei nedreptati.”, anunţă reprezentanţăă familiei Adamescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.