Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăticul care primește 35.000 de euro indemnizație pe lună a dat mai multe lovituri financiare

pixabay.com
diverse, bani, monede, euro

Bărbatul care primește 35.000 de euro pe lună pentru a-și crește copilul e unul dintre cei mai invidiați tătici din România! Pentru acesta, însă, indemnizația pe care o primește de la stat e infinit mai mică față de banii care îi provin din afacerile derulate. Sibianul are mai multe firme și a reușit o tranzacție importantă în ultimul an.

Sibianul care va încasa aproximativ 35.000 de euro pe lună ca indemnizație pentru creșterea copilului este un tânăr de 34 de ani, ce derulează mai multe afaceri. Conform adevărul.ro, Liciniu Lupu ar fi bărbatul ce a depus o cerere pentru acordarea indemnizației de creștere a copilului, iar conform Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (ANPIS), acesta a înregistrat un venit mediu lunar de 187.158 de lei. Soția acestuia, Alexandra, lucrează în domeniul sanitar în Sibiu.

Citește și: Mașina prezidențială a lui Vladimir Putin a fost făcută praf: Șoferul a MURIT / VIDEO

”Noi, împreună cu Agenţia Naţională am suspendat temporar această indemnizaţie de creştere a copilului, pentru efectuarea de noi verificări. Se verifică la firmă veniturile obţinute de către persoana care a depus cererea, atât pentru liniştea noastră, cât şi pentru liniştea beneficiarului”, a declarat Directorul AJPS Sibiu, Ioan Bota, pentru news.ro.

Tânărul afacerist nu a încălcat în nici un fel legea, iar faptul că s-a ajuns la acordarea unei sume record pentru creșterea copilului este datorită legislației în vigoare. Afaceristul local și-a declarat veniturile obținute în ultimele 12 luni și a plătit către stat impozitele aferente. Cum actuala legislație îi permite să solicite acordarea acestei indemnizații, bărbatul de 34 de ani a profitat de acest lucru și a depus cererea respectivă. Surse de încredere de pe piață, au declarat pentru oradesibiu.ro, faptul că în ultimul an afaceristul sibian ar fi făcut o tranzacție importantă cu un teren pe care se cultivă afini, fiind vorba de o afacere din care suma obținută se cifrează undeva la 500.000 de euro, anunță oradesibiu.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.