Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afară cu Iulian FOTA, instigatorul public al fracţionării României

Un mişel fără onoare şi lipsit de patriotism, fost consilier-slugă al celui mai urât preşedinte al României, actual director al Colegiului Naţional de Informaţii a ajuns să susţină public fracţionarea politică a societăţii civile româneşti.

Această paparudă dispreţuitoare de Neam şi Ţară, abonată ca prezenţă cvasipermanentă la TV,  a declarat public, zilele trecute, că protestele de la Piaţa Victoriei ilustrează “războiul dintre PSD şi noi”. Prin noi se înţelegea clar că este vorba despre comunitatea serviciilor de informaţii româneşti. Repet, aceasta a fost declaraţia directorului Colegiului Naţional de Informaţii din cadrul Academiei Naţionale de Informaţii “Mihai Viteazul”, unitatea care reprezintă zidul nevăzut al patrioţilor care ar face orice pentru Ţară şi Popor. Acest mizerabil politruc, din mai mult decât onorabila sa poziţie, are obrăznicia de a ne anunţa că există un război între cel mai puternic şi stabil partid din România şi comunitatea serviciilor secrete româneşti pe care el crede că o reprezintă.

INIMAGINABIL! Un neica-nimeni, adulatorul lui Băsescu, o sluga sorosistă cumpărată de Iohannis, s-a declarat public a fi un vârf de lance al bieţilor manipulaţi din Piaţa Victoriei şi mai şi arată că adevăraţii şefi ai pieţei vin din servicii. Acest lucru este intolerabil. Practic, avem parte de instigarea la un război civil. Vorbele uşor s-ar putea traduce în: “protestaţi, protestaţi, serviciile sunt cu voi, să doborâm PSD-ul!”.

În fapt, Iulian Fota cere distrugerea unui  partid ales democratic să conducă România în următorii patru ani.  Avem de a face cu o ameninţare făţişă dublată de garanţia directorului Colegiului Naţional de Informaţii că  serviciile luptă, de fapt, împotriva sistemului democratic instituit de drept!!!!!

Iată de ce, în calitate de Doctorand al Academiei Naţionale de Informaţii solicit Conducerii Academiei Naţionale de Informaţii analizarea declaraţiilor din spaţiul public ale lui Iulian Fota şi demiterea imediată a acestuia din funcţia de Director al Colegiului Naţional de Informaţii şi eliminarea sa din comunitatea serviciilor de informaţii din România.

Declaraţiile sale fac numai rău societăţii româneşti, mai ales în contextual actual de nemulţumire socială. Şi nu fac decât să ilustreze calitatea sa de trădător abonat la conductele cu bani ai multiculturaliştilor progresişti al noului  tipar bolşevic .

Într-o instituţie care îi educă pe cei mai de onoare cetăţeni ai Ţării, adevăraţi eroi ale căror sacrificii rămân necunoscute, ofiţeri patrioţi, nu este loc pentru TRĂDĂTORI de NEAM şi ŢARĂ.

Eu am avut şansa să studiez cu o pleiadă de profesori de mare calitate morală, etică şi profesională printre care Iulian Fota nu ar avea loc nicicând.

Fota, ticălosule, niciodată nu vei ajunge să ai onoarea nici măcar de la tălpile încălţărilor unor oameni ca Generalul Prof. Univ. Dr. Constantin Onişor, Generalul Prof. Univ. Dr. Gheorghe Toma, Generalul Prof. Univ. Dr. Nicolae Rotaru, Conferenţiarul Univ. Dr. Ella Magdalena Ciupercă, Generalul Prof. Univ. Dr. Gheorge Ştefan Teodoru, Profesorul Univ. Dr. Constantin Romanovschi, Generalul Prof. Univ. Dr. Cristian Troncotă, şi multor patrioţi de uriaşă valoare.

De la aceşti români adevăraţi am învăţat ce este aceea Onoarea, Demnitatea şi Iubirea de Ţară.

Nu se mai poate, nu mai avem pentru ce să îndurăm astfel de parodii umane, cu suflet strâmb şi limbă şerpească, scârnăvii cumpărate la kilogram de tarabagii internaţionalişti şi corporatişti pentru care oasele strămoşilor noştri nu înseamnă decât îngrăşământ pentru burţile lor veşnic hămesite, bestii în permanentă căutare a suferinţei şi nefericirii Neamului Românesc.

Fota trebuie să dispară din sistem şi să fie bătut în cuie în Carea Neagră a Trădătorilor şi dat exemplu în veacuri pentru infamele sale declaraţii.

P.S.- Experimentul din Piaţa Victoriei se bazează pe două teorii: Teoria „autoîmpinirii unei profeţii” emisă de Robert K. Merton şi Teoria „broken windows” emisă de James Q. Wilson şi George L. Kelling. Totul este documentat. Trădătorii de Neam şi Ţară trebuie să platească.

Ninel PEIA

www.ninelpeia.ro

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.