Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afirmaţii GRAVE ale Laurei Codruţa Kovesi şi lovituri dure la adresa CCR: 'Suntem supuşi unui asalt. Sunt hărţuiri, intimidări' / VIDEO

gds.ro
Kovesi GDS

Noi afirmaţii grave ale şefei Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Laura Codruţa Kovesi spune că procurorii sunt asaltaţi şi intimidaţi de cei care au probleme cu legea. Mai mult, Kovesi a lansat un atac fără precedent la adresa Curţii Constituţionale.

Citește și: Transfer istoric la FCSB: Ce sumă uriașă i-a intrat în cont patronului Gigi Becali

"O simpla decizie a CCR a facut sa pierdem peste 180 de milioane de euro după decizia privind abuzul în serviciu. Suntem conştienţi de gravitatea situaţiei în care ne aflăm. Întâlnirile mele cu Inspecţia Judiciară sunt aproape zilnice. Aş vrea să evit aceste întâlniri din cauza afirmaţiilor mele. Noi acţionăm doar prin metodele prin care avem voie. Suntem supuşi unui asalt care se manifestă prin hărţuiri, intimidări, critici. Nu putem reacţiona decât instituţional. Respectăm regulile şi legea spre deosebire de ceilalţi pe care nu o respectă.

Citește și: EXCLUSIV! Statul paralel există! Vezi cine face parte de fapt din el – detalii interesante

Instituţional ce putem face. legi nu pute face, dar putem avea puncte de vedere. Explicăm tehnic sau mai puţin tehnic care sunt consecinţele. Aşa am făcut cu OUG 13 sau cu proiectele apărute. Explicăm efectele acestor legi, tragem un senal de alarmă, dar atât. Dacă statul vrea ca DNA să investigheze doar fapte mărunte, să ni se spună. Noi mai mult de atât nu putem face", a tunat Kovesi la dezbaterea Grupului pentru Dialog Social.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.