Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Află unde te poţi bucura de cele mai bune promoţii la pariuri sportive

intelbet

Dacă în urmă cu un an-doi pariorii români nu erau impresionaţi de promoţiile caselor de pariuri online, acum ei au revenit la sentimente mai bune, înţelegând probabil avantajul lor.

Menirea unei promoţii este aceea de a oferi o recompensă, garantată sau nu, dacă pariorul va miza pe respectivul meci/respectiva competiţie. Foarte multe promoţii sunt din fotbal, fiindcă, până la urmă, acesta este “sportul rege”, unul foarte vizionat în România. Evenimente importante din tenis, uneori chiar baschet, hochei pe gheaţă sau alte sporturi, au parte şi ele de o promoţie, însă asta destul de rar.

Care sunt avantajele unei promoţii?

În afară faptului că poţi câştiga o sumă de bani în plus cu ajutorul acestora, promoţiile au şi un alt avantaj şi ne referim aici mai ales la cele ce vizează un anumit meci. Astfel, să spunem că este prea mare cota la victorie a unei echipe şi nu te-ai fi gândit să o plasezi niciodată. Având în vedere însă că te aşteaptă o recompensă dacă plasezi un pariu pe acea opţiune (cel mai probabil returnarea sumei de bani în cazul unei selecţii necâştigătoare), te încumeţi să plasezi acel pariu. Chiar dacă puţin probabil, nu este exclus ca echipa respectivă să câştige, iar tu să îţi rotunjeşti veniturile cu sute de lei bune, dacă nu chiar mii de lei.

La Netbet vei găsi şi acest gen de promoţie

Fie şi din punctul acesta de vedere, astfel de promoţii nu ar trebui ratate, deoarece apoi ţi-ar putea părea rău, mai ales în cazul în care formaţia ce are o cota mare câştigă. Asemenea promoţii sunt destule la casă de pariuri Netbet, una dintre cele mai apreciate de către români. Mai precis, în timpul sezonului fotbalistic Netbet beneficiază de aproximativ 5 promoţii pe săptămână, fiind păcat să nu profiţi de ele.

Netbet este apreciată însă şi din multe alte motive, nu doar datorită promoţiilor. Cea mai simplă cale de a lua la cunoştiinţă avantajele avute de această casă de pariuri este aceea de a studia recenzia Netbet de pe Intelbet, probabil cel mai obiectiv site când vine vorba de case de pariuri. Pe pagina recenziei, una care se găseşte foarte uşor nu doar în una, ci în mai multe secţiuni de pe site, sunt prezentate 3 puncte tari, respectiv 3 puncte slabe ale acestei case, dar şi informaţii despre calitatea cotelor, despre oferta live, respectiv cea pre-live.

Totodată, pe pagina recenziei vei observa două butoane care îţi permit să împărtăşeşti anumite păreri sau nemulţumiri. Astfel, dacă ai remarcat un punct forte/slab al casei de pariuri Netbet, te invităm să îl împărtăşeşti şi cu alţii, folosind butonul “Adaugă feedback”. Orice informaţie despre Netbet, mai ales dacă vine din partea unui client, poate cântări destul de mult în luarea deciziei unui cititor Intelbet de a se înregistra la această casă de pariuri.

În cazul în care întâmpini o problema legată de contul tău Netbet, nu ezită să selectezi butonul “Adaugă o reclamaţie” şi să specifici problema cu lux de amănunte. Acest format al recenziei îl găseşti, de altfel, la toate casele de pariuri licenţiate, nu doar la Netbet.

Pentru a compara casele online fără a parcurge recenzia tuturor, te invităm să accesezi secţiunile din partea stângă a site-ului. Aici se găsesc clasamente obiective, care cuprind toate casele de pariuri, clasamente alcătuite în funcţie de diverse aspecte, cum ar fi: calitatea cotelor, a ofertei live şi pre-live, popularitatea lor în rândul utilizatorilor Intelbet etc. .

Intelbet.ro (site licenţiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) încurajează parierea responsabilă. Promovăm parierea ca pe o activitate pur recreativă şi nu ca pe o sursă de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.