Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agentul salvator Tariceanu, exponent de 'gandire bolsevica'

tariceanu

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu este personajul controversat al ultimelor zile. Acesta este criticat pentru cum a gestionat cazul Sova si pentru solicitarea sa de a le demite pe sefele ICCJ si DNA.

Contestatarilor lui Tariceanu li se adauga presedintele PMP Eugen Tomac care il numeste 'agentul salvator' al celor cu probleme in Justitie si il acuza de 'gandire bolsevica'.

"Tăriceanu, care a devenit un fel de agent salvator pentru cei care au probleme cu justiția în Parlament, a devenit brusc foarte vocal și chiar disperat, știind ca nu poate explica de ce a încălcat legea în cazul Șova!

Acum un an, Tăriceanu urla cât îl țineau plămânii, acuzându-l pe Președintele Băsescu că e vinovat pentru o lucrătură în care a fost târât fratele său, lucrătură gândită și făcută în realitate de niște tovarăși milițieni.

Tăriceanu a fost în 2007 artizanul suspendării Președintelui Băsescu, în calitate de exponent al celor înspăimântați de lupta anticorupție. E clar că acum vorbește în numele tuturor celor care vor sa distrugă tot ceea ce s-a clădit în ultimii ani în domeniul justiției.

Asistăm la o luptă totală între bine și rău, între izolare și evoluție, între gândirea bolșevică și cea europeană!", a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.