Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aida Căruceru, PSD: Copiii din familii defavorizate au acum o șansă în plus să ajungă la grădiniță

Aida Caruceru PSD

Deputatul PSD Aida Căruceru a anunțat că, în urma votului de ieri din Camera Deputaților, copiii din familiile defavorizate au o șansă în plus să ajungă la grădiniță, după ce, cu susținerea grupului PSD, deputații au votat în unanimite un proiect de ordonanță de urgență al Guvernului prin care s-a eliminat vârsta maximă până la care se poate acorda stimulentul educațional sub formă de tichete de grădiniță, și s-a eliminat vârsta minimă de la care se poate beneficia de acest drept. Totodată, a fost reglementat și termenul limită până la care se pot solicita aceste tichete de grădiniță.

“Nu am votat pur și simplu aprobarea unei Ordonanțe de Urgență, ci ne-am luptat cu sărăcia și sunt foarte bucuroasă că am reușit să obținem acestă victorie. Accesul la grădiniță, în special pentru copii din familii defavorizate, este vital pentru a asigura premisele unui parcurs educațional cât mai îndelungat pentru acești copii. Educația este cheia pentru ridicarea din sărăcie a acestor copii, iar educația începe cu grădinița. Din păcate, România este o țară cu prea multă sărăcie și cu mult prea mulți copii care trăiesc în sărăcie.

Votul de azi din Camera Deputaților ne permite să ne luptăm cu această sărăcie și să le oferim acestor copii o șansă reală pentru o viață mai bună”, a declarat deputatul PSD de București Aida Căruceru, cea care a anunțat în plenul Camerei Deputaților susținerea pe care social-democrații au acordat-o acestui proiect de Ordonanță de Urgență.

 

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.