Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al șaptelea sezon din 'Game of Thrones' se va încheia cu cel mai LUNG episod din istoria serialului - VIDEO

Tech Times
game of thrones

Ultimul episod din cel de-al șaptelea sezon al serialului "Game of Thrones" ("Urzeala tronurilor") va avea o durată de peste 79 de minute și va fi cel mai lung din istoria acestui show TV, au anunțat marți reprezentanții postului de televiziune HBO, informează site-ul revistei americane Variety.

Pentru mulți dintre fanii serialului, cel mai recent episod din "Game of Thrones", intitulat "Beyond the Wall", difuzat duminică seară în Statele Unite, a fost un veritabil roller-coaster emoțional. Spre încântarea utilizatorilor de pe rețelele de socializare, acest episod a inclus spectaculoase scene de luptă, dezvoltări ale unor intrigi majore, numeroase indicii pentru evenimentele viitoare și elementele unei idile incipiente.

Citeşte şi: Publicaţia săptămânală americană 'The Village Voice' renunţă la ediţia printată după 62 de ani

Totuși, al șaptelea sezon din "Game of Thrones" este mai scurt decât precedentele — care au avut fiecare câte 10 episoade — și va conține doar șapte episoade. Fanii au totuși și un motiv de consolare: episodul final al acestui sezon, ce va fi difuzat duminică seară în America de Nord, va fi cel mai lung din întreaga istorie a acestei producții de televiziune și va avea o durată de 79 de minute și 43 de secunde, au dezvăluit marți reprezentanții postului HBO.

HBO a dezvăluit, de asemenea, titlul episodului final: "The Dragon and the Wolf".

Episodul de duminica viitoare va prezenta o întâlnire între reprezentanții principalelor puteri din Westeros — casele Lannister, Stark și Targaryen — care vor discuta despre modul în care vor trebui să facă față unei amenințări cât se poate de reale: invazia armatelor de morți conduse de White Walkers, potrivit unui teaser al episodului.

Ținând cont de intensitatea tot mai mare a relației dintre Daenerys Targaryen și Jon Snow, care provin din case regale ale căror sigilii oficiale sunt un dragon respectiv un lup, și de momentul de tandrețe prezentat în episodul de săptămâna trecută, în care Jon acceptă în cele din urmă să îi jure credință fostei sale rivale pe care o recunoaște ca suveran, titlul episodului final ar putea fi interpretat și ca o aluzie la o relație amoroasă între cele două personaje centrale, spre bucuria multor fani ai acestui serial.

Pe de altă parte, titlul episodului ar putea fi o referire la dezvăluirea unui secret păstrat mult timp de producătorii show-ului și care vizează originea unui personaj principal. Până de curând, foarte puține personaje din "Game of Thrones" erau la curent cu identitatea reală a părinților lui Jon Snow: el nu este un bastard, ci fiul legitim al lui Rhaegar Targaryen și al Lyannei Stark.

Ținând cont și de descoperirea recentă făcută de Gilly — Rhaegar și Lyanna s-au căsătorit în secret — acesta ar putea fi momentul perfect în care originea personajului Jon Snow să fie dezvăluită. Întrucât Jon nu este un bastard, el este moștenitor de drept al Tronului de Fier din Westeros, o poziție la care Daenerys aspiră încă din primul sezon al serialului. Prezența unui nou pretendent la tron ar putea genera o prăpastie în alianța nou creată în Westeros și ar putea confirma astfel profeția ultimei trădări din iubire căreia ar urma să îi cadă victimă Daenerys.

Episodul final din cel de-al șaptelea sezon din "Game of Thrones" va fi difuzat de HBO duminică seară în Statele Unite și Canada.

Citeşte şi: Morgan Freeman, premiu pentru întreaga carieră din partea Sindicatului actorilor americani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.