Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Albert de Monaco va merge la Chişinău: Investitori importanţi ajung în Basarabia

monaco

Republica Moldova oferă oportunități unice pentru mediul de afaceri din Monaco. De această părere este Michel Dotta, președintele Consiliului Economic din Monaco, prezent la Forumul de afaceri al ambasadorilor Republicii Moldova și Republicii Slovacia în Franța, organizat recent cu sprijinul Consiliului Economic din Monaco (Camera de Comerț din Monaco și Invest in Monaco).

Forumul de afaceri a avut drept scop promovarea oportunităților economice ale Republicii Moldova și Slovaciei, în contextul planificării vizitei oficiale a Alteței Sale, Principelui de Monaco, Albert II în Republica Moldova, pentru luna mai, se menționează într-un comunicat al Ministerului Economiei de la Chișinău, anunţă timpul.md.

50 de agenți economici din Monaco au fost informați în legătură cu oportunitățile oferite de sectorul agroalimentar, industria ușoară (textile, încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii), sectorul IT din Republica Moldova, precum și cu posibilitățile logistice a Portului Internațional Liber „Giurgiulești”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.