Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE apără familia creștină! Diaspora votează!

 

În câteva ore vom avea sfârșitul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare care vor colora peisajul legislativului 2016-2020.

Poate nimic nu a atras mai mult atenția în ultima vreme decât un subiect care va fi stâlpul de încercare al viitorului Parlament și anume, modificarea Constituție!

Doar în acest an 2016, am fost prezent în peste 100 de comunități românești creștine în diaspora, în peste 60 de localități vorbim despre importanța conștientizării si implicării politicienilor în apărarea familiei tradiționale! Este si garanția pe care o dau românilor pentru apărarea familiei!

În încercarea de a sublinia mai atent, am și adus acest amendament la Comisia de revizuire a Constituției, pentru definirea clara a familiei prin modificarea articolului 48 în felul următor:

„Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, prin bărbat înțelegând persoana care a fost declarată de sex masculin la naștere, iar prin femeie înțelegând persoana care a fost declarată de sex feminin la naștere.”

Nu există alta formulare mai completă și nici nu va exista, iar dacă ar fi să judecăm drept, orice căsătorie ar trebuie să tina cont în primul rând de actul care certifică nașterea unei persoane, singurul act pe care un cetățean nu îl va preschimba pe tot parcursul vieții: Certificatul de naștere!

Având cele două componente clarificate, căsătoria între un bărbat și o femeie și încheierea acesteia ținând cont de certificatul de naștere, atunci nu s-ar mai crea confuzii, orice discuție ar fi în plus.

Familie=bărbat femeie, nimic altceva în plus!

Ar fi cazul ca în etapa imediat următoare alegerilor din 11 decembrie să se pregătească organizarea referendumului și apoi validarea sa de către viitorul Parlament, pentru definirea familiei, ar fi un gest corect față de acest popor, de cultura românească, de tot ce înseamnă respectul față de acest neam, de valorile sale creștine, inclusiv respectul față de democrație!

Implicarea în apărarea acestor valori, nu ține doar de ALDE, ține de toate partidele politice, de conștiința civică a națiunii  noastre, valorile creștine nu se negociază,

Știu sigur că tabăra PRO FAMILIE va câștiga această bătălie, iar orice om politic trebuie să se supună, inclusiv cei care pierd bătălia!

Singurele lucruri care mai contează după aceste alegeri sunt cei care vor fi votați și cine vor fi cei care vor avea onoarea să respecte dorințele poporului român!

Aurelian Mihai, deputat ALDE diaspora

https://www.facebook.com/aurelianmihai.ro/

http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.de?par=AM&idl=1

https://aurelianmihai.com/

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.