Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE da o lovitura PNL. Un pion important sare in barca lui Tariceanu

traseism

PNL mai pierde un membru de partid in favoarea formatiunii lui Calin Popescu Tariceanu. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Cristina Manicea, şi-a anunţat sâmbătă demisia din Partidul Naţional Liberal şi a decis să se alăture Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE).

"Salut decizia doamnei Manicea de a se înscrie în ALDE, singurul partid liberal din România. Mă bucură faptul că tot mai mulţi oameni cu experienţă politică decid să vină alături de ALDE şi să participe la construcţia unei noi forţe politice. De asemenea, pot remarca faptul că tot mai mulţi membri ai vechiului PNL au înţeles că ALDE este singurul partid cu adevărat liberal din România şi că politicile liberale pe care vor să le implementeze pot fi susţinute doar din rândurile ALDE. Acesta este un lucru care mă onorează", a declarat Nicolae Nasta, secretar general ALDE şi preşedinte al organizaţiei Ilfov, într-un comunicat citat de Agerpres.

Totodată, Nicolae Nasta subliniază faptul că partidul va continua campania de atragere de noi membri la nivelul tuturor organizaţiilor teritoriale, astfel încât, după alegerile din acest an, ALDE să fie a treia forţă politică din România, se mai arată în comunicat.

"Vom continua campania de atragere de noi membri în ALDE. Urmărim să aducem atât oameni noi, cu un suflu nou, cât şi oameni cu o amplă experienţă politică", a transmis secretarul general ALDE, citat în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.