Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE : Grupul desprins din această formaţiune a avut misiunea de a ne sabota intrarea în Parlament

alde.ro
alde

Micul grup desprins din ALDE a primit încă înainte de alegeri din partea celor cunoscuţi sub titulatura "statul suntem noi" misiunea de a sabota intrarea ALDE în Parlament, este concluzia Partidului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor postată miercuri pe Facebook, unde se precizează că misiunea a eşuat şi, ulterior, s-a transformat într-un plan menit să răstoarne rezultatul votului de la alegerile parlamentare.

"Mărturisim că, atunci când grupul ALDE a luat decizia politică de înlocuire din Comisia de învăţământ din Camera Deputaţilor a deputatului Sorin Cîmpeanu, care a demisionat din ALDE pentru a se alătura unui grup care şi-a propus să înfiinţeze un partid ultranaţionalist, nu ne-am aşteptat la replici atât de prompte şi de radicale. Dar nu radicalismul comentariilor ne-a determinat să dăm un răspuns, ci dorinţa noastră ca opinia publică să înţeleagă mecanismul prin care statul paralel îşi continuă prin mercenari şi interpuşi acţiunea anti-democratică", au mai susţinut reprezentanţii formaţiunii politice condusă de Călin Popescu Tăriceanu.

Aceştia precizează că fac referire la un comentariu difuzat în numele unui ONG, Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României, condus de Alexandru Cumpănaşu-preşedinte şi Sorin Cîmpeanu -vicepreşedinte, şi care "se prezintă în mod fals drept liderul de necontestat al societăţii civile şi care încearcă de ceva vreme să se substituie şi să preia atribuţiile partidelor politice". "La prima vedere, s-ar părea că avem de-a face cu o solidaritate de înţeles între preşedinte şi vicepreşedinte, dar, trecând parţial în revistă activitatea propagandistică a lui Alexandru Cumpănaşu, am înţeles că acest aşa-zis ONG este unul dintre pionii statului paralel, un fel de vector de opinie care se prezintă zilnic la raport şi primeşte permanent misiuni de luptă, aşa cum stă bine celor care susţin statul de drepţi. Sunt foarte multe argumente şi luări de poziţie publice în acest sens, pe care oricine doreşte le poate găsi în spaţiul virtual al Internet-ului", mai susţin reprezentanţii ALDE, conform Agerpres.

Deputatul Sorin Cîmpeanu a anunţat pe 23 mai că a demisionat din ALDE şi că se va alătura iniţiativei Pro România a lui Daniel Constantin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.