Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE iese la ATAC: acuzații INCENDIARE pentru Ludovic Orban

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

Războiul dintre Ludovic Orban și cei de la ALDE trece la un alt nivel și se ajunge la acuzații de blat cu Sistemul. Vicepreședinta ALDE Grațiela Gavrilescu este de părere că România are nevoie de o guvernare legitimă, nu de prelungirea situației de criză sau de alegeri anticipate.

Citeşte şi: Mesajul lui Emmanuel Macron după întâlnirea cu Klaus Iohannis:Ce a spus preşedintele Franţei / VIDEO

'România are nevoie de o guvernare legitimă, nu de prelungirea situației de criză și de irosirea banilor și timpului românilor pe alegeri anticipate, întru pohta ce o pohtesc Ludovic Orban și ai lui. Ludovic Orban este, astăzi, dovada vie că succesul îmbată. Vorbitor și mai puțin făptuitor de profesie, noul șef al PNL, atacându-l pe Călin Popescu — Tăriceanu, își începe mandatul prin a mușca mâna care l-a crescut și l-a hrănit", afirmă Gavrilescu într-un comunicat remis vineri seara.

Ea susține că mesajele pe care le transmite Orban nu îi aparțin acestuia, ci "sistemului".

"Alegeri anticipate în România sau o nouă majoritate, care să înfrângă votul românilor din decembrie sunt doar câteva dintre temele de interes ale sistemului, cel care a suferit o înfrângere anul trecut la alegerile parlamentare! Sunt mesaje care nu au nici cea mai mică legătură cu democrația sau liberalismul, dar se lipesc precum marca pe scrisoare pe apucăturile pedelisto-populare, adoptate, cu entuziasm, de actualul PNL și, probabil, și pe niște dosare, ținute prin sertarele 'justițiarilor de carton'", declară vicepreședinta ALDE.

În opinia sa, președintele PNL "a scăpat, astfel, frâiele rațiunii", invitându-i pe liberalii din ALDE în partidul lui, "devenit de operetă". "Nu, mulțumim! Avem cu totul și cu totul alte priorități!", susține Grațiela Gavrilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.