Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri cu scandal în PNL. Fost ministru: 'A început să se cam usuce totul în urma lor'

pnl

În pregătirea congresului, PNL organizează alegeri la nivel judeţean. Rând pe rând, scandaluri mai mici sau mai mari izbcnesc în fiecare judeţ. În Arad, fostul ministru Traian Igaş îl atacă pe Gheorghe Falcă, actualul lider al filialei judeţene a PNL şi fostul coordonator naţional al campaniei liberalilor, după ce primarul Aradului a anunţat că vrea un nou mandat în fruntea partidului.

Vezi și: Cătălin Predoiu anunță când va câștiga PNL în fața PSD: 'Ne simt ezitanţi și în complicitate'

Vezi și: SURSE - Crapă nervii în ALDE: noile jocuri între Constantin și Tăriceanu

"Privesc cu îngrijorare la ceea ce se petrece în ograda noastră în aceste zile!!! Venim după două insuccese, la locale, alegeri în care am pierdut primăriile Nădlac, Pâncota, Felnac, Petriș, Păuliș, Vărădia de Mureș, Beliu, Livada, Tauț, Buteni etc. și la parlamentare, acolo unde greșelile de strategie, lipsa de mesaje credibile și lipsa de credibilitate a unor candidați ne-au adus în situația de a vedea cu ochiul liber că am pierdut voturi și procente importante!!!

Acei strategi care ne-au împins la dezastru mai vor încă o tură la butoane!!! Mă întreb pentru cine!? Pentru ei, pentru PSD, că a început să se cam usuce totul în urma lor!!! Privesc cu amărăciune la modul de stabilire a normei de reprezentare, încercând prin reglaje incorecte să încline balanța spre actuala structură de conducere!!! STOP!!! STOP!!! AJUNGE!!! Chiar nu înțelegeți că așa distrugeți totul!? Minciuna si fățărnicia promovată de voi ne-a adus în această stare!!! Ce mai vreți??? Plătiți ceea ce aveti de plătit din datoriile făcute de voi și lăsați altă echipă care poate înlătura degradarea umană la care s-a ajuns din cauza voastră!", scrie Traian Igaş, fost ministru de Interne în Guvernul Boc, pe Facebook.

Conflictul dintre Traian Igaş şi Gheorghe Falcă este mai vechi, fost ministru fiind lăsat fără loc eligibil pe lista PNL Arad la alegerile parlamentare din 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.