Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri SUA 2016: Donald Trump mai câştigă un susţinător de top

Donald Trump

Fostul candidat în alegerile primare din SUA pentru nominalizarea republicană, Ben Carson, care s-a retras săptămâna trecută din cursă, va anunţa vineri că îl sprijină în competiţie pe miliardarul Donald Trump, potrivit surselor Washington Post.

Carson va deveni, astfel, cel mai important lider care îl sprijină pe Trump, după ce acesta şi-a asigurat şi suportul public al guvernatorului Chris Christie, care s-a retras din cursă în februarie.

Washington Post scrie că Trump şi Carson au avut o întâlnire, joi, la clubul de lux Mar-a-Lago, deţinut de cel din urmă. Anunţul de vineri este programat să aibă loc la acelaşi club din Palm Beach, Florida, unde cei doi vor susţine o conferinţă de presă.

Joi, Carson a declarat la Fox News că preferinţa sa se îndreaptă „în mod cert” către un anume candidat şi a vorbit în termeni pozitivi despre Trump.   „Sunt doi Donald Trump. Este un Donald Trump pe care îl vedeţi la televizor, care merge în faţa unor publicuri numeroase, şi este un Donald Trump din spatele scenei. Nu sunt aceeaşi persoană. Unul este un entertainer, celălalt este un individ care gândeşte”, a spus Carson, potrivit Washington Post.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.