Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aleksandar Vucic: 'Serbia rămâne neutră din punct de vedere militar'

Aleksandar Vucic

Serbia rămâne o ţară neutră din punct de vedere militar, a declarat luni preşedintele sârb Aleksandar Vucic în cadrul unei întrevederi cu generalul de brigadă Cesare Marinelli, şeful biroului de legătură al NATO de la Belgrad, relatează Tanjug. În cadrul întrevederii a fost discutată de asemenea vizita pe care preşedintele Vucic o va efectua miercuri la cartierul general al NATO, se arată într-un comunicat al biroului de presă al preşedinţiei sârbe, conform Agerpres.

'Serbia este o ţară neutră din punct de vedere militar şi nu se va alătura vreunei alianţe militare. Ca ţară independentă şi suverană, Serbia va coopera cu diferite alianţe şi state, ceea ce include păstrarea de bune relaţii cu NATO cu scopul de a menţine pacea, securitatea şi stabilitatea în regiune', a subliniat preşedintele Vucic.

Vucic şi Marinelli au evaluat o serie de activităţi şi posibilităţi concrete care să contribuie la o mai bună înţelegere între Serbia şi NATO, precum şi alte modalităţi de concretizare a cooperării în diverse domenii, se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.