Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - PANICĂ la Londra, după ce o mașină a intrat în pietoni: Mai multe victime - VIDEO

Twitter.com
atentat moschee Londra

UPDATE: O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte opt au fost rănite după ce o camionetă a intrat în plin într-un grup de pietoni în nord-estul Londrei în noaptea de duminică spre luni, a anunţat poliţia, care a însărcinat unitatea sa de combatere a terorismului cu ancheta în acest caz, relatează AFP.

Un vehicul a lovit mai mulţi pietoni în noaptea de duminică spre luni în nord-estul Londrei, făcând "mai mulţi răniţi", a anunţat poliţia, care a operat o arestare, transmite AFP.

"Poliţia a fost chemată imediat după ora 00,20 (23,20 GMT) când s-a semnalat că un vehicul a intrat în pietoni", a indicat poliţia într-un comunicat. "Există un anumit număr de răniţi" şi "o persoană arestată", potrivit aceleiaşi surse.

Citește și: Alegeri parlamentare în Franţa: Majoritate zdrobitoare pentru Macron, absenteism record (estimări)

Serviciul de ambulanţă din Londra a anunţat că a trimis mai multe echipaje la un incident petrecut în Seven Sisters Road.

Potrivit Consiliului Musulmanilor din Regatul Unit (MCB), organizaţie reprezentativă a musulmanilor britanici, incidentul ar fi avut loc în faţa unei moschei.

Citește și: Iranul se implică militar direct în Siria. Rachete lansate spre poziții cheie ale Statului Islamic

"Am fost informaţi că o dubă a lovit credincioşi în timp ce aceştia părăseau moscheea din Finsbury Park. Rugăciunile noastre sunt cu victimele", se arată pe contul de Twitter al MCB, conform Agerpres.

AFP notează că incidentul din noaptea de duminică spre luni s-a produs într-un climat de extremă încordare, după ce Regatul Unit a fost vizat de trei atentate în trei luni, dintre care două au implicat vehicule ce au intrat în pietoni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.