Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ cod galben: Ploi şi vijelii în jumătate de ţară/ HARTĂ

alerta meteo

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică accentuată şi ploi însemnate cantitativ, valabilă în intervalul 26 iulie, ora 20 - 27 iulie, ora 20.

În intervalul menţionat, în Muntenia, Moldova și local în Carpații Orientali și Meridionali, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și grindină.

Vezi şi: Coincidență nefastă: Ministrul Educației, școlit la una dintre 'fabricile de diplome' percheziţionate de procurori

În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 20...25 l/mp şi punctiform 50...60 l/mp.

Astfel de fenomene se vor semnala în după-amiaza zilei de miercuri (26 iulie) şi în zona Carpaților Meridionali și a Munților Banatului, iar în Dobrogea, îndeosebi în a doua parte a zilei de joi (27 iulie) şi în cursul nopţii de joi spre vineri (27/28 iulie).

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.