Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Daniel Constantin a fost EXCLUS din ALDE

Daniel Constantin

Conducerea ALDE a decis, joi, excluderea din partid a lui Daniel Constantin, Eugen Durbacă şi Mircea Banias, a anunţat vicepreşedintele formaţiunii Andrei Gerea.

"Am avut excluderile unor colegi care s-au opus în ultima perioadă deciziilor partidului şi au adoptat anumite poziţii duplicitare în legătură cu ALDE. (...) S-au votat trei excluderi din partid în persoana domnului Daniel Constantin, domnului Mircea Banias şi domnului Eugen Durbacă", a declarat Gerea după şedinţele forurilor de conducere ale ALDE.

Citește și: Dragnea REGRETĂ excluderea lui Daniel Constantin din ALDE: 'NU este în regulă'

El a adăugat că nu au fost făcute alte propuneri de excluderi şi că s-a încercat o mediere cu cei trei, dar nu a reuşit.

"Numele le ştiţi şi dumneavoastră de o săptămână. A fost o săptămână în care s-a încercat o mediere cu doi dintre cei aflaţi pe listă, care au depus o acţiune împotriva partidului în justiţie, dar, din păcate, nu s-a putut ajunge la niciun rezultat şi am fost nevoiţi să luăm această decizie", a menţionat Gerea, potrivit Agerpres.

El a precizat că din 96 de membri prezenţi, 92 au fost pentru excluderea lui Daniel Constantin şi 91 pentru excluderea celorlalţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.